Hoşgeldiniz  

CHP’nin İstanbul, Adana ve Antalya Adayları Belirlendi

admin | 18 Aralık 2018 | Genel, Magazin, Siyaset, Üst Manşet, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde MYK ve PM toplantılarının ardından Ankara adayı sonrasında İstanbul, Adana ve Antalya Adayları belirlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Parti Meclisi’nde yapılan oylamanın sonucuna göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Muhittin Böcek oldu.

CHP’nin Ankara’da Mansur Yavaş’ı aday göstermesinin ardından diğer adaylar da belli olmaya başladı. CHP, Antalya’da Muhittin Böcek, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Adana’da Zeydan Karalar’ı belediye başkan adayları olarak belirledi.

CHP’nin 31 Mart seçimleri için dördüncü grup adayları Parti Meclisinde belirlendi. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adana Büyükşehir Belediyesi için Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Antalya Büyükşehir adaylığı için de Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in adı da netleşti. Mersin Büyükşehir adayı ise daha sonraya bırakıldı.

Etiketler: , , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.