Hoşgeldiniz  

CHP’li Kadınlardan Yenisahra Ziyareti

admin | 13 Mayıs 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

chp_kadinlar_yenisahraSakine Yeşildağ başkanlığındaki Kadınlar Kolu yöneticileri ve CHP’li Kadınlardan olduşan ekip Yenisahra Mahallesi’nde kapsamlı bir seçim çalışması gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhabe.com

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir ekip CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Yenisahra Seçim İrtibat Ofisi’ni ziyaret etti.

7 Haziran 2015 genel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen ziyarette Yenisahra Mahalle temsilcileri ile görüşen Sakine Yereşildağ, mahalledeki seçim çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

IMG_0439-1

CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ve yönetici arkadaşları ile Yenisahra Seçim İrtibat Ofisi görevlilerinden oluşan eki gün boyunca ev ziyaretinde bulundu.

Yenisahra Seçim İrtibat Ofisi görevlileri ve ilçe yönetiminden arkadaşları ile birlikte mahallede verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini, esnaf ziyaretleri yanı sıra 450’nin üzerinde ev ziyareti gerçekleştirerek seçmenlerle yüz yüze görüştüklerini söyledi.

Yeşildağ, ziyarete gittikleri evlerde seçmenlerin kendilerini ilgi ile karşıladıklarının altını çizerek mahalleli partileri hakkında düşünceleri konusunda izlenimlerinin oldukça olumlu olduğunu kaydetti.

IMG_0435IMG_0441

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.