Hoşgeldiniz  

CHP KAYIŞDAĞI’NDA KOMŞULARIYLA BULUŞTU

admin | 12 Şubat 2017 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

chp (0)CHP Kayışdağı Mahalle Temsilciliği düzenlediği kahvaltı programıyla Kayışdağı Mahallesi’nde yaşayan komşularıyla ortak sofrada bir araya gelerek lokmalarını paylaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Kayışdağı Mahalle Temsilciliği’nin organize ettiği “Komşularımızla Buluşuyoruz” adıyla düzenlenen programda Kayışdağı Mahallesi’nde yaşayan her görüşten komşular Ortak Sofrada kahvaltıda buluştu.

Vedat Akyol başkanlığındaki CHP Kayışdağı Mahalle Temsilciliği tarafndan Vois Otel’de düzenlenen kahvaltılı programa CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Kalender Özdemir, CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Celal Yalçın, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Demir, CHP Ataşehir İlçe Yöneticileri, Kayışdağı Mahalle Temsilciliği yöneticileri ve Kayışdağı Mahalle sakinleri katıldı.

KAHVALTIDAN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYINIZ

BİRLİKTELİK TÜRKİYE’YE, KAYIŞDAĞI’NA YAKIŞIYOR

Programın açılış konuşmasında CHP ilçe yönetimine teşekkür eden CHP Kayışdağı Mahalle Temsilcisi Vedat Akyol, davetlerine katıldıkları için konuklara da teşekkür ederek, “Bir arada olmak, birlikte yaşamak zorundayız. Birliktelik Türkiye’ye, Kayışdağı’na yakışıyor. İyi ki varsınız” dedi.

SLOGAN ÇOK GÜZEL: KOMŞULARLA BULUŞUYORUZ

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamını ileterek konuşmasına başlayan Kalender Özdemir, bu tür toplantılarda fazla konuşulmasını doğru bulmadığını vurgulayarak, “Slogan çok güzel. Komşularla buluşuyoruz. Ortak yaşamı paylaşıyoruz. Aynı mahallede, aynı apartmanlarda oturuyoruz. Aynı nefesle aynı havayı kokluyoruz. Bizim birbirimizden ayrılmadan farklı düşüncelerimiz olabilir. Sonuçta hepimizi bir arada kılan, birlikte yaşamamızı sağlayan yaşadığımız kültürler. Biz elimizden geldiği kadar kadınlarımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. Ataevlerimiz ve meslek kurslarımızda kadınlarımız ve çocuklarımız için eğitim programlarımız var. Komşuluk ilişkilerini bozmayalım. İlişkiler bozulduğu zaman ülke, memleket bozulur” diye konuştu.

KOMŞULUK İLİŞKİLERİ İLE BURAYI ŞENLENDİRDİNİZ

Mahalle temsilcisi Vedat Akyol’un “Komşularımızla Buluşuyoruz” sloganına dikkat çekerek konuşmasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, komşuluğu yüz yıllardan beri gelen Anadolu kültüründen gelen bir gelenek olduğunun altını çizerek, “Sıkıştığın zaman kapsını çaldığın, her an yanı başında olan, hiç tereddütsüz evine girip çıktığın acıyı sevinci paylaştığın insanlardır komşular. Bu açıdan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu gün görüyorum ki her yaşta, her cinste ve her kesimden insanlarımızla lokmalarımızı paylaşıyoruz. Bu çok güzel… Uzun zamandır ihtiyacını duyduğumuz dostluk, komşuluk ilişkileri ile bu gün burayı şenlendirdiğiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZI, BAŞKANIMIZI DEĞİL SİSTEMİ TARTIŞIYORUZ

Ülkenin içinde bulunduğu durumun normal bir seçim sürecinin çok ötesinde olduğunu kaydeden Hakkı Altınkaynak, bu seçimin her hangi bir partinin oy istemesi olmadığına dikkat çekerek; “Bu 2 aylık süre içerisinde ülkemizin belki 30, belki 50 yılını konuşup oylayacağız. Nasıl bir ülkede yaşamak istediğimizi biliyorsunuz. Bir yurttaş olarak, komşunuz olarak bu ülkenin geleceğini hep birlikte karar altına alacağız. Anayasa değişikliğinde 330’un bulunması durumunda milletin hakemliğine gidiliyor. Hep beraber bu ülkede kardeşçe yaşamamızı, bu cumhuriyeti kuranların kayıtız şartsız milletin dediği “Egemenliğin” bir kişi yada kişilere verilmesinin oylamasını yapacağız. Bizim seçtiğimiz en az 450 milletvekilinin TBMM’de tartışarak adımıza karalar alması varken, bir kişiye verilmesi doğru değil. Bu gün Cumhurbaşkanımızı, Başkanımızı tartışmıyoruz. Kişileri değil sistemi tartışıyoruz. Kişini biri gelir iyi yönetir, bir başkası gelince ne yapacağı belli olmaz. Biz kişinin iki dudağı arasına ülkemizin kaderini teslim edemeyiz” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.