Hoşgeldiniz  

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Seçildi

admin | 10 Ağustos 2020 | Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Bilkent Odeon’da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 14. Olağan Kadın Kolları Kurultayında yapılan seçimle CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına Aylin Nazlıaka seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ankara Bilkent Odeon Gösteri Ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen CHP Kadın Kolları 14. Olağan Kurultayındaki seçimde yapılan oylamada 309 oy alan Aylin Nazlıaka CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçildi.

CHP 14. Kadın Kolları Kurultay Divanı’nın yapılan başvuruları değerlendirerek yaptığı açıklamayla genel başkanlık yarışı mevcut başkan Fatma Köse ve Aylin Nazlıaka arasında geçti.

Türkiye’nin çeşitli illerinden 650 kadın delegenin katılması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi 14. Olağan Kadın Kolları Kurultayı genel başkan seçiminde Aylin Nazlıaka CHP Kadın Kolları Genel Başkanı oldu.

514 GEÇERLİ OYDAN 308’İNİ ALAN AYLİN NAZLIAKA SEÇİLDİ

CHP Kadın Kurultayında Divan Başkanı Gökçe Gökçen’in açıkladığı sonuçlara göre, 514 geçerli oydan 308’ini alan Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları Genel Başkanı oldu. Diğer aday Fatma Köse ise 206 oyda kaldı.

Seçim sonrası birlikte sahneye çıkarak el ele delegelere teşekkür eden her iki aday alkışlarla karşılık aldı.

AYLİN NAZLIAKA ROTAMIZ İKTİDAR, KOTAMIZ BİZE DAR

 CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen Aylin Nazlıaka, kurultayda yarıştığı Genel Başkan Fatma Köse ile delegeleri selamlarken;  “Biriz, beraberiz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz Fatma Başkanım da uygun görürse. Ben hem ona hem ekibine bu güne kadar olan tüm emekleri, katkıları için minnettarım. Çok teşekkür ediyorum hem partim hem ülkem adına. Bir teşekkür de bu gün çok yorulan geç Divan Başkanımız ve divan kurulu üyelerimiz, sandıklardaki arkadaşlarımız ve hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hadi hep birlikte söyleyelim; Rotamız iktidar, kotamız bize dar.” şeklinde konuştu.

KARA KARALIKTAN KURTARANA KADAR BU YOLCULUK DEVAM EDECEK

Kurultay delegeleri ve görevliler ile 8 yıl birlikte çalıştıkları ekibine teşekkür eden Fatma Köse, konuşmasında, “Bu memlekete yeni bir hikaye yazmak üzere yola çıktık. Bu yolculuk bitmeyecek. Sevgili Aylin Nazlıaka bu yolculukta size başarı diliyorum. Biz, hep birlikte memleketi kara karalıktan kurtarana kadar bu yolculuk devam edecek.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: www.itvhaber.com
HABER LİNKİ

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.