Hoşgeldiniz  

CHP İSTANBUL’DA SEÇİM STARTINI VERDİ

admin | 29 Eylül 2016 | Ataşehir CHP, Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

chp_beykoz_secim-1Beykoz İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette seçim startını veren CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Beykoz esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

İL BAŞKANI CANPOLAT: “HER GÜN BİR İLÇEDE OLACAĞIZ”

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Beykoz’da seçim startını verdi. İl Başkanı Cemal Canpolat, Beykoz İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Beykoz esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Canpolat, “Bütün ilçelerde seçim çalışmalarını başlattık. Her gün bir ilçemizde olacağız ve sahipsiz kalan, yoksul insanların, mağdurların yanında olacağız. Belediyesi biz de olmayan 12 ilçeyi pilot bölge olarak belirledik ve bu ilçelerin 8 tanesinde birinci partiyiz” dedi.

chp_beykoz_secim-3

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, il başkan yardımcıları, İlçe Başkanı Mahir Taştan ve partililerle birlikte Beykoz’u sokak sokak dolaşarak halkla buluştu. Sabah saatlerinde Beykoz’a gelen İl Başkanı Canpolat önce CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Beykoz İlçe Merkezi’nde partililerle toplantı yapan Canpolat daha sonra Beykoz sokaklarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. “Seçimler hangi tarihte olursa olsun biz seçim çalışmalarımıza başladık” diyen Canpolat, “Beykoz’da seçim startını verdik. Beykoz örgütüyle bir kez daha gurur duydum. Çok dinamik bir örgütümüz var. Yaptığımız çalışmalarda görüyoruz ki Beykoz’da birinci partiyiz. Beykoz’un çözülmemiş birçok sorunu var; 2B sorunu, imar sorunu, gecekondu sorunu, uyuşturucu sorunu. İstanbul’da en yoğun işsizlik sorunu Beykoz’da ve hala halkın çoğunluğunun sahipsiz ve mağdur olduğu bir bölge. CHP olarak bu sorunları çözeceğiz. Her seçimde çok küçük bir oranla kaybettiğimiz seçimleri bu defa kazanacağız. Bugün seçim olsa İstanbul’u alıyoruz” dedi.

chp_beykoz_secim-2

Çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini vurgulayan Canpolat, 1 Ekim Cumartesi günü Sultangazi ve Eyüp’e gideceklerini söyledi. Canpolat, “Sultangazi’de ve Eyüp’te işsizlerle, yoksullarla, mağdurlarla birlikte olacağız. Dernekleri ziyaret edeceğiz, esnafın sorunlarını dinleyeceğiz, vatandaşın dertlerine ortak olup çözümlerimizi anlatacağız” diye konuştu.

chp_beykoz_secim-4

CHP heyeti ayrıca geçtiğimiz gün Şırnak’ta şehit düşen Uzman Çavuş Hüseyin Tosun’un Beykoz’un Ortaçeşme Mahallesi’nde yaşayan ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

chp_beykoz_secim-2

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.