Hoşgeldiniz  

CHP İSTANBUL’DA BİN HEKİMLE BULUŞUTU

admin | 29 Mayıs 2016 | Ataşehir CHP, Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

chp_saglik_hekimCHP İstanbul İl Sağlık Komisyonu tarafından Bakırköy Botanik Park’ta gerçekleştirin bir organizasyonla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bin sağlıkçı ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bakırköy Botanik Park’ta gerçekleşen toplantıya doktor, hemşire ve eczacılardan oluşan 1000 sağlık çalışanı ile buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sağlıkçıların sorunlarını dinleyerek, görüş ve önerilerini aldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU, İSTANBUL’DA DOKTOR, HEMŞİRE VE ECZACILARLA BULUŞTU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da doktor, hemşire ve eczacılarla buluştu. CHP İstanbul İl Sağlık Komisyonu tarafından Bakırköy Botanik Park’ta gerçekleştirin toplantıya Tabipler Odası, Diş Hekimleri Odası, Veterinerler Odası ve Eczacılar Odası üyesi bin sağlıkçı katıldı.

Türkiye’deki sağlık sektörünün durumuna ilişkin bir sunum paylaşılan toplantının basına kapalı bölümünde Kılıçdaroğlu, sağlıkçıların sorunlarını dinledi. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve sağlık komisyonu üyeleriyle gazetecilere yaptığı açıklamada, sağlıkta çok ciddi sorunlar bulunduğunu belirterek, toplantıda farklı alanlardaki sağlık çalışanlarının görüşlerini aldıklarını, onların karşılaştıkları sorunları dinlediklerini söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.