Hoşgeldiniz  

CHP İSTANBUL ‘KUTLAMALAR İPTAL’

admin | 21 Temmuz 2015 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

chp_suruc_duyuruCHP İstanbul İl Başkanlığı yaptığı açıklamayla Suruç’ta yaşanan terör saldırısından dolayı konser, eğlence gibi tüm kutlama programlarının iptal edildiğini duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısı tüm Türkiye’yi yasa boğmuştur.” İfadesi ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı duyurusunda, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dileğine yer verilirken; saldırının faillerin en kısa sürede bulunması talep ediliyor.

CHP İstanbul İl Başkanlığı “SURUÇ” Duyurusu:

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde gerçekleştirilen terör saldırısı tüm Türkiye’yi yasa boğmuştur.

Yüreği barışla, kardeşlikle ve dayanışmayla çarpan gencecik evlatlarımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Savaş mağduru çocuklara oyuncak götürmek için yola çıkan gençleri katledenleri, onları besleyenleri ve onları kullananları şiddetle lanetliyoruz.

Saldırıda hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz. Saldırının faillerin en kısa sürede bulunmalarını talep ediyoruz.

CHP İstanbul İl Başkanlığı olarak tüm ilçe örgütlerimize gönderdiğimiz yazıyla Suruç’ta meydana gelen saldırıdan dolayı bugün ve önümüzdeki günlerde herhangi bir nedenle gerçekleştirecek kutlama (konser, eğlence, şölen vs.) programlarımızın iptal edildiğini kamuoyunun bilgilerine sunarız.

CHP İstanbul İl Başkanlığı

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.