Hoşgeldiniz  

CHP ATAŞEHİR’DEN YEREL SEÇİM STARTI

admin | 14 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

CH_ataşehir-seçim_startCumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı; 13 Şubat 2013 Çarşamba günü düzenlenen basına kapalı kahvaltılı toplantıda 2014 Yerel Seçimlerinin startını verdi.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı; 13 Şubat 2013 Çarşamba günü düzenlenen basına kapalı kahvaltılı toplantılı toplantıda 2014 Yerel Seçimlerinin startını verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; CHP Ataşehir İlçe Yöneticileri, CHP Parti Meclisi üyeleri, CHP Ataşehir mensubu İl Yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyeleri ve CHP İl Genel Meclis üyeleri basına kapalı yapılan kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, seçim çalışmaları ile ilgili stratejilerini belirleyip, 2014 Yerel Seçimleri’nin startının verildiği duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından yapılan, 2014 Yerel Seçim çalışmalarının startının verildiği açıklaması;

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığımızca; 13 Şubat 2013 tarihinde düzenlenen basına kapalı kahvaltılı toplantıda, partimizin Ataşehir İlçe Yöneticileri, Parti Meclisi üyeleri, İlçemiz İl Yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri bir araya gelmiştir.

Ataşehir’de Yerel Seçimler öncesi yapılacak çalışmaların tartışıldığı bu toplantıda, Seçim startı verilerek ilçe özelindeki stratejiler oluşturulmuştur. Bu bağlamda ilçe yöneticilerinin, belediye meclis üyelerinin,
milletvekillerinin ve mahalle meclislerinin oluşturacağı ekiplerle mahalle ölçeğinde yapılacak çalışmaların detayları görüşülmüştür.

Seçime 13 ay kala Cumhuriyet Halk Partisi, Ataşehir‘de sandık bazında örgütlenmeyi ve tüm seçmenlerini en az üç kez ziyaret etmeyi hedeflemektedir. Mahalle meclislerimizin; belediye meclis üyeleri, milletvekilleri ve örgütümüzün desteği ile halkın sorunları ve talepleri dinlenecek, çözümler aranacaktır. Ataşehir Belediye‘mizin yaptığı sosyal belediyecilik anlayışına örnek teşkil eden uygulamalar halka anlatılacaktır.

Amacımız; her seçmenimizin kapısını çalmak, Türkiye‘nin geleceğini belirleyecek seçimlerde demokrasinin yeniden işlemesini sağlamak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerini ve halktan yana politikalarını kitlelere iyi anlatmak daha özgür, daha adeletli , daha demokrat ve daha mutlu bir Türkiye inşa etmektir.

Dört yıldır Ataşehir’de belediyemizin çalışmalarından ve halktan yana tavrından memnun olanların 2014 seçimlerinde yine Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleyeceklerinden eminiz. Umudumuz ve dileğimiz bu desteğin İSTANBUL ve TÜRKİYE genelinde de verilmesidir.

Halkımızın sağduyusuna güveniyoruz, onların güvenine layık olmak için tüm örgütümüzle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Örgütümüze ve Ataşehir halkına saygılarımızla duyururuz.

CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANI

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.