Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir Örgüt Toplantısına Yoğun İlgi

admin | 26 Ocak 2015 | Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Atasehirchp_orgut_toplantisiCHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Örgüt Toplantısı Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapıldı. Battal İlgezdi’nin de katıldığı toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saat 13:00’da başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın başkanlığında Türkmen Zara Akkaya,  Feyzullah Metin, Haydar Saraçoğlu, Güngör Gültekin’dan oluşan divan tarafından yönetilen CHP Ataşehir İlçe Örgüt Toplantısı’na CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP İstanbul milletvekileri Celal Dinçer ve Mahmut Tanal, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları, CHP İlçe ve mahalle örgüt yöneticileri ile partililer katıldı.

Açılış ve program sunumunu CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Aytekin Saday’ın yaptığı toplantıda Araştırmacı – Gazeteci Yazar Uğur Mumcu saygı duruşu ve kısa belgeselin yer aldığı sinevizyon gösterisi ile anıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı “Örgüt Toplantısı”na gösterilen yoğun ilgiden memnuniyetini dile getirerek açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, ölüm yıldönümleri olan Uğur Mumcu, Aydın Güven Gürkan,  yaklaşan genel seçimler kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Söz alarak konuşan katılımcı partililer parti ilçe örgütü ve yaklaşan genel seçimlerle ilgili düşüncelerini dile getirip, gördükleri eksiklikler ile ilgili eleştirilerini ve önerilerini yönetime ilettiler.

Seçim söylemlerinin 3 yada 4 önemli konu üzerinde yoğunlaşması gerektiğini söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, örgüt toplantısında yaptığı konuşmada; ön seçim olması isteğini dile getirirken, kendisinin atama merkezin kararına saygı duyacağını, atamada olsa ön seçim de olsa partisinde çalışacağını söyledi.

Kendisini CHP’ye taşıyan Battal İlgezdi’ye ve itiraz etmeden CHP örgütüne teşekkür eden Sadi Özata konuşmasında 35 yıllık geçmişini bırakarak yeni bir sevgiyle geldiği CHP’nin siyasi hayatının sonuna kadar adresi olacağını. Siyasi hayatını CHP’de sonlandıracağını söyledi.

Toplantıda Akif Keçeli, Çetin Düzce ve Mehtap Düzova’nın da aralarında olduğu partililer söz alarak kürsüden düşünce temenni ve yaklaşan seçim ile ilgili önerilerini dile getirdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.