Hoşgeldiniz  

CHP Ataşehir Kadın Kollarında Nöbet Değişimi

admin | 20 Kasım 2013 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

IMG_9515CHP Ataşehir İlçe Teşkilatı Kadın Kollarında görev başlayan yeni Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ve yönetimi partililer ile tanıştı.

CHP Ataşehir’de göreve yeni gelen Kadın Kolları yönetimi partililere tanıtıldı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıda konuşan yeni Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerine inandığını belirterek, “inandığımız bu yolda partimizi iktidara getirmek için elimizi taşın altına koymamız gerekir. Bu işi başarabileceğimize inanıyorum, sizlere güveniyorum” dedi. CHP’nin ilkelerinde ayrımcılığa yer olmadığını ifade eden Yeşildağ, “daha organize çalışmak için erkek üyelerin de desteğini bekliyoruz. Kadın Kolları olarak, kadın-erkek her yerde çalışmaya ihtiyaç var” diye konuştu.

IMG_9525

Kadın Kolları tanıtım toplantısına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Semih Selimoğlu da katıldı. Hakkı Altınkaynak, geçmişte görev yapan Kadın Kolları’na çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni yönetime destek verdi. “Önümüzde zor bir süreç var” diyen Altınkaynak, “Kadın Kolları olarak bizim dokunamadığımız yerlere siz dokunursunuz. En güçlü olduğumuz dönemdeyiz. Kimseden umut beklemiyoruz, umudumuz sizsiniz. Ataşehir’de güzel şeyler olacak. Türkiye’nin belediye ile en uyumlu çalışan örgütü Ataşehir; örgüte en güzel sahip çıkan belediye başkanı da Battal İlgezdi. Bu genel başkanımızın sözleri” açıklamasında bulundu. Hakkı Altınkaynak’ın ardından söz alan Semih Selimoğlu, partide herkesin elinden gelenin fazlasını yapması gerektiğini belirterek, “37 Belediye Meclisi üyesinin 37’si de CHP’li olacak. İnşallah yüzde 90’ıyla gerçekleştireceğiz. İstanbul’u aldıktan sonra 2015 yılında genel başkanımızı da başbakan koltuğuna oturtacağız. İktidar olarak Türkiye nasıl yönetilir göstereceğiz” dedi.

Yeni Kadın Kolları Yönetimi:

Sakine Yeşildağ

Fatma Eren

Aynur Aydın

Nermiye Budak

Hülya Karahan Duatepe

Hülya Sağınmaz

Fatma Erdem

Sonay Kaplan

Muhsine Kayaalp

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.