Hoşgeldiniz  

Çankırılılar İstanbul’u Yönetti, Sancaktepe’yi Yönetiyor

admin | 02 Haziran 2015 | Genel, Röportajlar A- A+

Adil_kandemir_sancaktepe_ikinciSeçim çalışmalarını değerlendiren Adil Kandemir, kendisi ve belediyedeki üç müdürlüğü işaret ederek, Sancaktepe’yi Çankırılıların yönettiğinin söylenebileceğini kaydetti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dönemde siyasette Çankırlılar siyasetti atılım yaparak kurularda önemli görevlere geldiler. Özellikle Ak Parti’de iki önemi ilçe başkanlığı Çankırılılara emanet edildi. Bununla birlikte; Ataşehir’in de aralarında olduğu İstanbul’un bir çok ilçe teşkilatında çeşitli kademelerde yönetici olarak görev yapan Çankırılıların sayısı önemli ölçüde arttı.

Çankırılıları temsil anlamında önemli görevler alanlar arasında yer alan Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir seçim çalışmalarını Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a değerlendirdi.

itvhaber.com’a yaptığı açıklamada; İstanbul’daki iki önemli ilçenin Çankırılılara emanet edildiğinin atını çizen Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, belediyedeki üç müdürlükte de Çankırılıların görev yaptığını belirterek Sancaktepe’yi Çankırılıların yönettiğinin söylenebileceğini kaydetti.

IMG_0105

“Bizim Teşkilatlarımız 7/24, 365 Gün Ayakta”

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir seçim çalışmalarını değerlendirdiği itvhaber.com’a şu açıklamalarda bulundu:

Seçim çalışmalarına seçim yaklaşınca başlamıyoruz. Seçim bitmesiyle birlikte yeni seçim hazırlıkları başlar. Dolayısıyla biz seçimlere çok önceden hazırlandığımız için her hangi bir problemimiz yok. Bizim teşkilatlarımız daima, 7/24, 365 gün ayakta.

IMG_0095

“80 Yılda Yapılamayan Hizmeti 10 Yılda Yaptık”

7 Haziran seçiminin hem ülkemize, hem Sancaktepemize, hem ülkemize, hem de çok önem arz ettiği için sıkı bir çalışma yapıyoruz. Çünkü bu ülkede 10 yılda 80 yılda yapılamayan hizmet yapıldı. Eğitimden ulaşıma, ekonomiden dış ticarete her konuda 80 yılda yapılamayan hizmeti 10 yılda yaptık. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için 7 Haziran seçimleri ham bizim, hem de ülkemiz için önemlidir.

Sancaktepe’ye Yapılan İstanbul’daki Tüm CHP’li Belediyeden ÇokAdil_kandemir_sancaktepe_ikinci-

Sancaktepe Belediyemizin Sancaktepe’ye yapmış olduğu hizmetler İstanbul’daki tüm CHP’li belediyelerin yapmış olduğu hizmetlerden daha fazla, 3 tane olimpik yüzme havuzumuz, 10 tane kültür merkezimiz, 94 tane parkımız. 4 yüz yataklı devlet hastanemiz bu sene açılacak. 100 dönüme kurulu parkımız hizmete açıldı. Tüm Sancaktepe’de hemşerilerimizin faydalanabileceği 155 dönüm piknik alanı var. Yer altı çalışmaları ile ilgili her hangi bir sorunumuz yok. Bununla birlikte; 15 tane bilgi evimiz var. 19 mahallemizde 28 tane de sağlık ocağımız var. Kime yapıyoruz bunları? Sadece Ak Partililere değil… Çünkü biz inanıyoruz ki; halka hizmet, hakka hizmettir. Bunun için de hizmetlerden tüm hemşerilerimiz faydalanıyor.

Sancaktepe’de Hedefimiz Yüzde 55 Oy Oranı

Sancaktepe genelinde hedefimiz yüzde 55 oy oranı. Daha öce oyumuz %52 idi. Her gittiğimiz yerde, her kardeşimizden, her hemşerimizden büyük teveccühle karşılaşıyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Sancaktepe genelinde &55’in üzerinde oy alacağımıza inanıyoruz.

IMG_0123

“Ak Parti Çankırılılar siyasette belli noktaya geldi”

Sadece bizde değil İç Anadolu’nun birçok kesimindeki insanlarımız siyasetten uzak duruyorlardı. Ancak bu doğru değildi. Ak Parti ile birlikte yeterli değil ama Çankırılılar siyasette belli bir noktaya geldiler. İstanbul’da en önemli, kritik iki ilçe; Sultangazi ve Sancaktepe’nin Çankırılılara emanet edilmesi çok önemli. Ben temenni ediyorum ki; gelecekte bizim İstanbul’da bir tane milletvekili ile birlikte hem il yönetiminde, hem de gençlik ve kadın kolları yönetiminde Çankırılılar olsun. Çok arzu ettiğim şey; İstanbul’daki 39 ilçeden bir tanesinin belediyesi Çankırılılara emanet edilmeli. İnşallah ben surda bir gedik açtım. Çankırılılar burada olmalı.

IMG_0120

Sancaktepe 5 bin Çankırılının İkinci Vatanı

5 bin Çankırılının yaşadığını Sancaktepe’nin Ak Parti İlçe Başkanı Kandemir ilçe sıralamasında 17. Sıra ile otalarda yer aldıklarının altını çizerek; Çankırı her geçen gün göç veren bir il olduğu için burada yoğunlar. Burada daha çok mülk sahibi Çankırılılar. Sancaktepe’deki 5 bin nüfusumuz burayı ikinci vatan olarak benimsemişler.

Sancaktepe’yi Çankırılılar yönetiyor

Belediyede de şu anda Çankırılı olan üç müdürümüz var. Bu da çok önemli. Bir nevi Sancaktepe’yi Çankırılılar yönetiyor. Anlımızın akıyla bizi temsil ediyor müdürlerimiz. Çankırılı çalışanlarımız da var.  Bizde şöyel bir sıkıntı var; çok memur olmayı sevmiyoruz. Daha çok ticaretle uğraştığımız için. Bu anlamda henüz istediğimiz noktada değiliz. Çünkü geçmişe baktığımızda; İstanbul’u biz yönetmişiz. Nevzat Ayaz’ı, Erol Çakır’ı düşündüğümüzde Genelkurmay düşündüğümüzde hem Türkiye’nin hem de İstanbul’un yönetiminde Çankırı söz sahibi olmuş. Şu an istediğimiz yerde değiliz. İnşallah ileriki zamanlarda İstanbul’da Çankırılılar daha iyi bir noktaya gelecek.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.