Hoşgeldiniz  

Canan Kaftancıoğlu, ‘Panik yok, Tedbir Var’

admin | 20 Mart 2020 | Ataşehir CHP, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye, Üst Manşet A- A+

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, koronavirüsle (Kovid 19) mücadele ile ilgili İstanbul’un 39 ilçe başkanı ve Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, koronavirüsle (Kovid 19) mücadele kapsamında yapılacak çalışmaları planlamak üzere İstanbul’un 39 ilçe başkanı ile video konferans yoluyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

SOSYAL PROJE: “KOMŞUNU KORONADAN KORU”

İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında yapılacak çalışmaları planlamak üzere 39 ilçe başkanımız ile video konferans yoluyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı paylaştı: 19 Mart 2020 Perşembe

Koronavirüsle mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar arasında “Komşunu Koronadan Koru” adıyla proje başlatılacağının kaydeden CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İstanbul’da sosyal dayanışmayı artırmak amacıyla başlatılacak projeyi birlikte yürüteceklerini kaydederek, “Bizler mutlaka virüsü yayma olasılığı olan yurttaşlarımızın evlerinde kalmasını sağlayacağız.” Dedi.

PANİK YOK AMA TEDBİR VAR

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu “Bütün ilçe başkanlarımızla, -Panik yok ama tedbir var- diyerek, bütün ilçelerimiz önlemlerini almış halde süreci İstanbul’da en hafif şekilde atlatabileceğimizi ümit ediyorum” dedi.

Ağırlıklı olarak dezenfekte talepleri geldiğini kaydeden İlçe başkanları ise kendilerine gelen talepleri aktardı.

Bu kapsamda Bilim Kurulu tarafından alınan kararların dikkate alınması gerektiğini vurgulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Arkadaşlarımız da gittikleri yerde, kaldıkları ortamda bu önerilere uyulması gerektiğini önerecekler. Halkı paniğe sevk etmeden olağan gelişmeleri izlemek. Bu konuda alınması gereken önlemleri kamuoyu ile paylaşmak. Üzerinde duracağımız temel nokta bu.” Diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.