Hoşgeldiniz  

BU COĞRAFYADA İNSANLAR KARDEŞÇE YAŞAMAK İSTİYOR

admin | 01 Ekim 2017 | Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset A- A+

CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İzleme Komisyonu Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, bu coğrafyada insanların kardeşçe yaşamak istediğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

1.Ataşehir Anadolu Kültürleri Dayanışması Festivali’ne katılan CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili ve TBMM İHİK Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com’a yaptığı özel açıklamada, aynı coğrafyanın insanlarının her şeyini paylaşabilmesinin Ataşehir’de yeşerdiğinin görüldüğünü söyledi.

Nazım Hikmet Parkında 1’incisi düzenlenen Ataşehir Anadolu Kültürleri Dayanışması Festivali’ni ziyaret eden, festivalde paydaş olan derneklerin ve esnafların stantlarını dolaşarak katılımcılarla sohbet eden CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili ve TBMM İHİK Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, festivalle ilgili itvhaber.com’a yaptığı açıklamada; “Hep birlikte güzel bir gezi yaptık bu alanda. Gördük ki bir kez daha; bu coğrafyada insanlar kardeşçe yaşamak istiyor. Huzurun en önemli sembolü; bir arada olabilmek. Aynı coğrafyanın insanları bir birlerinin dürtülerini bilebilmesi, yemesi, içmesi, oyunundan müziğine kadar her şeyini paylaşabilmesinin Ataşehir’de yeşerdiğini gördük. Zaten bu coğrafyada yüz yıllardır böyle yaşandı. Bu ülkenin huzura kavuşacağına inancımız halkımızdan yana sonsuz” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.