Hoşgeldiniz  

BRSM öğrencilerinin mutlu günü

admin | 19 Şubat 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

vali_eşiİstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Haydi Elimi Tut Derneği’nin BRSM öğrencileri için düzenlediği doğum günü kutlamasına katıldı.

Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın eşi Nurten Çapkın da Gül Mutlu’ya eşlik etti.

Gül Mutlu, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle ve gelen davetlilerle tek tek ilgilendi ve programa ev sahipliği yaptı.

İstanbul genelindeki Bakım ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim görmekte olan kız öğrencilerin doğum günlerini kutlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, protokolün dışına çıkarak son derece içten bir havada sürdü.

Türk pop müziğinin sevilen seslerinden Demet Akalın, öğrenciler için en yeni şarkılarını seslendirdi. Öğrenciler, Demet Akalın’ın şarkılarına eşlik ederek coşku dolu anlar yaşadılar.

Programın diğer konukları ise Huzur Sokağı dizisinin oyuncuları oldu. Kız öğrenciler, dizinin ünlü oyuncularıyla bol bol fotoğraf çektirip sohbet etme fırsatı buldular.

Programın sonlarına doğru, Gül Mutlu ile birlikte doğum günü pastalarını kesen öğrenciler, dans edip şarkılar söyleyerek son derece mutlu bir gün geçirdiler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.