Hoşgeldiniz  

BİNALİ YILDIRIM, ‘AHMET DAVUTOĞLU’NA BAŞARILAR DİLİYORUM’

admin | 22 Ağustos 2014 | Asker, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Türkiye


admin

Warning: Use of undefined constant user_email - assumed 'user_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/haberina/public_html/wp-content/themes/HaberMatikV2/single-kose-yazilari.php on line 22
cemil_kirim@hotmail.com

binali_ yildirim_ahmet_davuogluAK Parti Genel Başkan Danışmanı ve İzmir milletvekili Binali Yıldırım Ak Parti Genel Bakanlığı ve Başbakanlığına getirilen Ahmet Davutoğlu’nu kutladı ve başarı diledi.

Recep Kena/itvhaber.com

Başbakan Erdoğan’ın açıklaması ile Ak Parti Genel Bakanlığı ve Başbakanlığına kesin gözüyle bakılan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun birikimli,  çalışkan ve akademik kariyerinin yüksek olduğunu, memnuniyetini ve başarı dileğini ifade edip; Ahmet Davutoğlu’nu ilk tebrik edenlerden olduğunu söyledi.

Ulaştırma eski Bakanı ve Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ”Bu basın toplantısında bazılarının ümit ettiği, ellerini ovuşturduğu gibi herkesi şaşırtacak bir açıklama ne yazık ki yapamıyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve İzmir milletvekili Binali Yıldırım, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan adayı gösterilen Ahmet Davutoğlu için ”Kendisi birikimli, çalışkan, akademik kariyeri geniş bir arkadaşımızdır. Duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Yıldırım, Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı adayı olmasını menmuniyetle karşıladığını ve kendisini ilk tebrik edenlerden biri olduğunu ifade etti. Hiçbir şekilde kırgınlığı olmadığını belirten Binali Yıldırım, ”Olsa burada olmazdım” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.