Hoşgeldiniz  

Beşiktaş Fırsatı Kaçırdı! UEFA’da Devam!

admin | 28 Ağustos 2014 | Genel, Manşet, Spor A- A+

besiktas_arsenalŞampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Arsenal’ı yine elinden kaçıran Beşiktaş, Londra’daki maçta sahadan 1-0 yenilince Devler Ligi vizesi alamadı. UEFA’da devam.

Recep Kenan/itvhaber.com

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçında Arsenal’ı yine elinden kaçırdı. 0-0’ın rövanşında Londra’da etkili bir futbol oynayan siyah-beyazlılar sahadan 1-0 yenik ayrıldı ve Devler Ligi vizesi alamadı.

Beşiktaş, Arsenal fırsatını kaçırdı

Şampiyonlar Ligi için İstanbul’daki 0-0’lık ilk maçın ardından İngiltere’ye giden Beşiktaş, Londra’da Arsenal ile karşı karşıya geldi.

İstanbul’da sayısız gol fırsatı kaçırdığı rakibi karşısında; ilk yarının bitimine saniyeler kala Alexis Sanchez’in golüne engel olamayan Beşiktaş, soyunma odasına 1-0 yenik gitti.

75’te Debuchy’nin kırmızı kart görmesiyle son dakikaları 10 kişi oynayan rakibi karşısında, topa daha çok sahip olan, daha çok atak ve pozisyon arayan Beşiktaş, turu getirecek bir gol bulamayınca Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Siyah beyazlılar yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

İlk Yarının Uzatma Dakikalarında Gol Geldi

Ceza sahasına yapılan ortada Ersan’ın uzaklaştırmak istediği top Wilshere’de kaldı. Mesut Özil ile verkaça giren Wilshere, ceza sahası sağ çaprazında topu Alexis Sanchez’e bıraktı. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda bulunan Sanchez, ayağının içiyle topu Tolga’nın sağından filelerle buluşturdu.

Beşiktaş’ın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic ilk karşılaşmada hakem tarafından oyundan atıldığı için tribünden takip ettiği karşılaşmanın ilk 45 dakikası Alexis Sanchez’in golüyle 1-0 sona erdi.

75’teki Kırmızıya Arsenal 10 Kişi Kaldı

Debuchy’nin Mustafa’ya arkadan yaptığı faul sonrasında hakem Pedro Proenca, Mathieu Debuchy’e önce ikinci sarı kartı ardından kırmızı kartı gösterdi. Arsenal maçın son bölümünü 10 kişi oynadı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarda sonuç değişmeyince Beşiktaş sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi vizesi alamayan siyah-beyazlılar, yola UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.