Hoşgeldiniz  

Berkin Elvan Uğurlanıyor

admin | 12 Mart 2014 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

berkim elvan9 ay önce ekmek almak için evinden çıkınca Gezi olaylarına müdahale eden polisin gaz fişeğine hedef olan ve başına aldığı darbe ile girdiği komadan çıkamayan Berkin Elvan uğurlanıyor.

Recep Kenan /haberinasli.com

Pazar günü Okmeydanı’ndaki evinden ekmek almak için çıkan ve Gezi olaylarına müdahale eden polisin gaz fişeğine hedef olarak 9 aydır Okmeydanı Hastanesi’ndeki yoğun bakımdan çıkamayarak 15 yaşında hayatını kaybeden Berkin Elvan Feriköy Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanıyor.

14 yaşındaki Berkin Elvan 9 ay önce Pazar günü ekmek almak için evinden çıkmış ve Gezi Parkı eylemlerine müdahale eden polisin gez fişeğine hedef olmuştu. Başına isabet eden gaz fişeği yüzünden komaya giren ve 9 ay komada kalan Elvan 16 kiloya kadar düşmüştü. Evvelki gün hayati fonksiyonlarını kaybettiği belirtilen Berkin Elvan’ın hayatını kaybettiği duyuruldu.

Dün Adli Tıbba kaldırılan Berkin Elvan bugün yoğun kalabalık vatandaşların arasında Okmeydanı’ndaki evine getirilip helallik alındı. Okmeydanı Cem Evi’ne getirilen Berkin Elvan’ın cenazesi Şişli Camii’ne getirildi. Burada bekleyen vatandaşların da katılması ile daha artan kalabalık topluluk cenaze ile birlikte defnedilmek üzere Feriköy Mezarlığı’na yürüdü.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.