Hoşgeldiniz  

BDP Ataşehir’den ‘Halk Toplantısı’ İle Çözüm Arayışı

admin | 11 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

bdp_atasehirBarış ve Demokrasi Partisi Ataşehir İlçe Örgütü, demokratik çözüm özgür yaşam şiarı ile başlatılan ‘Halk Toplantısı’nı Cennet Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Devam eden çözüm sürecinin Barış ve Demokrasi Partisi’nce yürütülen ayağı olan ‘Halk Toplantısı’ Ataşehir’de Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki Cennet Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

BDP Ataşehir İlçe Örgütü Eş Başkanları Ahmet Karaoğlu ve Nuray Candan ile birlikte konuşmacılar Barış ve Demokrasi Partisi’nce Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Güngör ve Barış ve Demokrasi Partisi İstanbul İl Yöneticisi Semra Demir’in katıldığı ‘Halk Toplantısı’na BDP Ataşehir ilçe yöneticileri, partililer ile birlikte Ataşehirliler izledi.

Barış ve Demokrasi Partisi çözüm sürecine ilişkin bilgilendirme yapmak üzere, 22 Nisan’da aldığı karala 5’er kişilik komisyonlar kurarak 45 ilde halk toplantıları düzenleneceğini açılamıştı.

Bu kapsamda her bölgede 5 kişiden oluşan komisyonlar kuruldu, 45 ilde düzenlenen toplantılara milletvekilleri, MYK ve PM üyeleri, il ve ilçe başkanlarıyla il yöneticileri, meclis üyeleri ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katılarak halkı sağlıklı ve yeterli derecede bilgilendirdiği, halkın etkin katılımını sağlayacak Halk Toplantıları düzenleniyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.