Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi Sokata Ataşehirlilerle Kucaklaşıyor

admin | 06 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart Yerel Seçiminde adaylığı açıklanan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi dernekleri STK’ları ziyaret ederken, sokata Ataşehirlilerle kucaklaşıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından MYK ve PM kararları ile Ataşehir Belediye Başkanı Adayı olarak atanan Battal İlgezdi, resmen başlamış olmasa da seçim çalışmalarını yürütüyor.

Ofisinde kabul ettiği STK ve dernek temsilcileri ile partilerle görüşen, seçim ile ilgili görüşlerini alan CHP Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi, diğer taraftan da sokağa çıkarak vatandaşla kucaklaşmaya başladı.

Küçükbakkalköy Prestij Caddesi esnafını ziyaret eden CHP Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi, vatandaşlarla da sohbet ederek yürüttüğü çalışmalarını sosyal medya hesabından, “Güne Küçükbakkalköy Mahallemizin esnaflarına hayırlı bir gün dileyerek başladık. Zor günleri birlikte atlatacak, 10 yılda bir marka haline getirdiğimiz Ataşehir‘i yarınlara daha güçlü taşıyacağız.” İfadeleri ile paylaştı.

Önceki gün Ferhatpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi, dernek ve STK ziyaretlerinde Ordu, Sivas, Sinop ve Ağrılı vatandaşlarla bir araya geldiklerin de altını çizdiği paylaşımlarında; “Ferhatpaşa Mahallemizin sakinleriyle bir aradayız. 10 yılda mahallemize kazandırdığımız merkezlerimiz, parkımız, hizmetlerimizden daha önemlisi sonsuz dostluğumuz, birliğimizdir. Teşekkürler Ferhatpaşa, daha nice yarınlarda sevginizle buluşacağız!” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.