Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi ‘Ataşehir 20 Sene Daha CHP’nin.’

admin | 29 Aralık 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

Ataşehir_Chp_yemekli_gece 1 (43)Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği İstanbul milletvekilleri ve İl Başkanı Salıcı’nın da katıldığı gecede, Başkan ilgezdi konuştu.

Recep Kenan/Ataşehir

2013’ün bütün Ataşehirliler için mutlu bir yıl olmasını dileyerek sözlerine başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Ataşehir’den başlayarak İstanbul’u ve Türkiye’yi alarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakanyapacağız. Bundan sonra toplantılarımızı Ataşehir’imizin kendi kültür merkezlerinde yapacağız.”

İstanbul’da en başarılı belediye kendilerinin olduğunu iddia eden Başkan Battal İlgezdi;” En çok park yapan belediyeyiz. Nikah Sarayı tamamlanmak üzere. 2013’ün başında Ocak ayının 10’unda belediye yeni binasına taşınıyor. Binamız Türkiyenin en çağdaş belediye binası olacak. Örnek mahallesi ve İçerenköy’deki kültür merkezlerinin yapımı devam ediyor yakında onların da açılışını yapacağız.”dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti;
“Günlerdir basında bana, arkadaşlarıma ve partimize saldırılar var. Ben muhalefet belediyesinin başkanıyım. Benim bir açığımı bulsalar 20 dakika tutmazlar. Ataşehir Belediye’sini bu güne kadar 33 müfettiş denetledi. Şu anda bile belediyede müfettiş var. Bu asılsız iddialar ile bana, arkadaşlarıma ve partimize saldıranlar yargı önünde hesap verecekler. 200 bin Liralık Tazminat davası açtım Mehmet Baransu’ya. Hodri meydan. Kazandığım tazminatı Ataşehirdeki garibanlara dağıtacağım.

 

FOTO GALERİSİ

Ben CHP’li olmaktan onur duyuyorum. CHP’de dil, din ve ırk ayrımı olmaz. Bizler ezana ve camiye bağlı bir partiyiz. İnönü çok partili sisteme geçişi sağlamasaydı bugün belki mandaydık. Halkımızın geleceği Kılçdaroğlu’nun başbakanlığında. Başarı mutlaka sokaktan gelir. Gençliğin ve kadının olmadığı yerde başarı olmaz. Bir birbirimize ve partimize sahip çıkmanın zamanıdır.

Bizim iddiamız Ataşehir değil İstanbul ve Türkiye olmalı. Kılıçdaroğlu hem İstanbul’u hem Türkiye’yi istiyor. Başbakan ise Ataşehir’i istiyor. İstiyorlarsa gelsinler, alsınlar.

Açalım partimizin kapılarını. İstanbul’u kiminle kazanacaksak o aday olsun. İstanbul’da belediyeyi alamazsak Türkiye’yi alma şansımız yok. Ataşehir’de sıkıntı yok Ataşehir 20 sene daha CHP’nin.

 

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.