Hoşgeldiniz  

Başkan İlgezdi’den Çağrı ‘İmar Planları İBB Meclisinde onaylansın’

admin | 17 Ekim 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

atasehir_imar_battal_ilgezdi_ak partiBaşkan İlgezdi, İBB Meclisinde bekleyen Yeni Sahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarının çıkarılması için Ataşehir Belediye Meclisinin AKP’li üyelerine çağrı yaptı.

Başkan Battal İlgezdi’den Çağrı:“ İmar Planları İBB Meclisinde onaylansın”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İBB Meclisinde bekleyen Yeni Sahra ve Barbaros mahallelerinin imar planlarının çıkarılması için Ataşehir Belediye Meclisinin AKP’li üyelerine “Gelin el ele verelim bu sorunu çözelim” çağrısında bulundu.

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantıları 3. oturumunda gündem dışı söz alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Yeni Sahra ve Barbaros mahallelerini imar planlarının yaklaşık 20 aydır İBB Meclisinde onay beklediğini hatırlattı. Başkan İlgezdi, İBB’nin bu 2 mahallenin imar planlarını çıkarmamakta ısrar etmesi halinde imar planlarını protokol gereği İller Bankası ile yapacaklarını açıkladı.

Yeni Sahra ve Barbaros Mahallesi imar planlarının İBB Meclisi’nin ilk toplantısında gündeme alınmasını isteyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi şunları söyledi: “Ataşehir’in planlarını Ataşehirli belediye meclis üyelerinin de desteği ile Büyükşehir Belediyesi’nin çözmesini temenni ediyorum. Biliyorsunuz Yeni Sahra ve Barbaros mahallelerindeki dere yataklarında ki yapıların yıkım kararı bulunuyor. Bu yıkım kararının da uygulanma zorunluluğu var. Ben, meclisimizin ve İBB Meclisi’nin üyesi olan Ak Partili ve CHP’li meclis üyesi arkadaşlarımdan bu konu da destek ve katkı bekliyorum. Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini acilen gidermemiz gerekiyor”

atasehir_imar_battal_ilgezdi_ak parti_yenicamlica

Ataşehir’’in planlarının tamamının yapılmasının plan bütünlüğü için gerektiğine dikkat çeken İlgezdi, Yeni Çamlıca Mahallesi’nde ki tapu sorununu çözmek için de Ak Partili üyelerle birlikte çalışacaklarını vurguladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.