Hoşgeldiniz  

BAŞARILI SPORCU TUĞBA SARGUT İLGİ BEKLİYOR

admin | 26 Mart 2016 | Ataşehir, Genel, Manşet, Spor A- A+

sargutTekvando sporunun Wushu dalında İstanbul birinciliği ve Türkiye ikinciliği olan Sait Cordan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ataşehir’in gururu Tuğba Sargut,  destek bekliyor.

ATAŞEHİR’İN GURURU TUĞBA SARGUT

Erken yaşta babasını kaybeden Sait Cordan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Tuğba Sargut; 4 yıldır Tekvando sporunun Wushu dalında müsabakalara katılarak İstanbul birinciliği ve Türkiye ikinciliği gibi derecelere sahip sahipsiz bir sporcu. Başarılarını devam ettirmek için destek bekliyor.

Ataşehir Olimpik Spor Kulübü’nde spor yaşamını sürdüren Sargut, 2016 Yılı Mart ayında Düzce’de yapılan turnuvada müsabakalara katıldığı iki dalda Türkiye ikincisi olarak Ataşehir’e iki gümüş madalya kazandırdı.

Annesi Özlem Sargut; “Kızım başarılı bir sporcu 13 madalyası var. Spor yaptığı kulüp hocasının desteği ve eşimden kalan maaşımla bir yerlere gelmesi için çaba sarf ediyoruz. Ayrıca Olimpik Spor Kulübü hocasını arayarak destek vereceğini söyleyen, Ataşehir Spor Kulüpleri Birliği ve Çamolukspor Başkanı CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi Ekrem Köse’ye bu duyarlı davranışından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

ATAYED Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Parlakkılıç; “ Tuğba iyi bir sporcu. Derneğimizin ve Ataşehir’in gururu. Kısıtlı imkânlarla Türkiye ikincisi olması önemli bir başarı. İnanıyorum ki destek olunursa birincilikler, şampiyonluklar hayal değil. Bu başarılı kızımıza bizler destek veriyoruz ama yetersiz oluyor. Duyarlı ve sporsever vatandaşlarımızın Tuğba’ya verecekleri destek Ataşehir’e altın madalyalar getirecektir. Gururumuz olan bu şampiyon kızımıza destek olalım, başarılarına ortak olalım” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İstanbulumGazetesi/Ali BAl

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.