Hoşgeldiniz  

Bakanı Özhaseki ‘Fikirtepe’yi Ayağa Kaldıracağız’

admin | 21 Eylül 2016 | Emlak, Genel, Gündem, İstanbul, Kentsel Dönüşüm, Manşet, Siyaset A- A+

fidem_csb_bakan-0Kendisini ziyarete gelen Fidem yetkilileri ile görüşen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakanlık 0larak Fikirtepe’yi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kendisini ziyarete gelen FİDEM Derneği yetkilileri ile görüşmesi sonrasında sosyal medyadaki resmi hesabında, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, Fikirtepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız…” ifadelerine yer verdiği paylaşımda bulundu.

FİDEM Derneği ile Fikirtepe’nin kentsel dönüşüm sürecini konuştuklarını vurgulayan Bakan Mehmet Özhaseki, “FİDEM Derneği ile Fikirtepe’nin kentsel dönüşüm sürecini konuştuk” dediği, paylaşımla, kendisini ziyaret eden Fikirtepe-Dumlupınar-Eğitim-Merdivenköy Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (FİDEM) temsilcileri ile Fikirtepe’nin kentsel dönüşüm sürecini konuştuklarını belirtti.

fidem_csb_bakan-2

Bakan Mehmet Özhaseki’nin kendilerine  “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, Fikirtepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”  dediğine işaret eden FİDEM (Fikirtepe-Dumlupınar-Eğitim-Merdivenköy Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) temsilcileri görüşmenin verimli geçtiğini belirtiyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin makamında kabul ettiği Ercüment Oruç Başkanlığındaki FİDEM Derneği temsilcilerinin ziyaretinde, Müsteşar Yardımcısı Mücahit Öztürk ve Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedad Gürgen hazır bulundu.

BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ’NİN PAYLAŞIMLARI:

fidem

fidem_csb_bakan-1

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.