Hoşgeldiniz  

Bakan BAĞIŞ ‘İhtiyaç Nerede İse Orada Görev Yaparım’

admin | 02 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet A- A+

Egemen bagisAk Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı İBB’nin desteği ile Barbaros Mahallesi Rabia Leman İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde verdiği iftara Egemen Bağış katıldı.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış Rabia Leman İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı açıklamada “Şu anda görevimizin başındayız. Partimiz bundan sonra da bize hangi görevi uygun görürse en iyi şekilde yapmaya çalışırız” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ak Parti Ataşehir Teşkilatı organizasyonu ile Ataşehir Rabia Leman İmam Hatip Ortaokulu bahçesindeki iftar yemeğine; AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, Ak Parti İlçe yöneticileri ve Ataşehirliler katıldılar.

İftar öncesi Ataşehir basınının sorularını yanıtlayan Egemen Bağış; Ramazan’ın dolu dolu geçtiğini, İstanbul’un her yerinde AK Parti’li belediyelerin, AK Parti’li belediyelerin olmadığı yerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı imkânlarla yapılan iftarlarla mahallelileri kenetlediğine dikkat çekerek “Mahallenin zengini fakiri, kadını erkeği, yaşlısı genci, Kürdü, Türkü, Lazı, Çerkezi, Boşnağı, Zazası hep birlikte Ramazan’ın manevi dokusunu doya doya yaşadılar. Gittiğimiz her yerde de kardeşlik dokumuzun güçlendiğini gördüm. Aslında uzun bir süredir üzerinde hassasiyetle durduğumuz çözüm sürecinin Ramazanın iftar sofralarında tezahür ettiğini gördük. O kaynaşmayı gördük. Bu beni çok duygulandırdı. Türkiye bayrama da kendinden emin, özgüvenle giriyor. Ekonomik göstergelerimiz hamdolsun çok iyi gidiyor. Türkiye her geçen gün daha iyi bir noktaya ilerliyor. Allah ülkemizi nazardan korusun. Ramazan ve bayramın bereket ortamından inşallah ülke olarak da hep beraber kazançlı çıkacağız” dedi.

Bağış, adının belediye başkan adaylığı için sık sık gündeme geldiği hatırlatıldığında ise AK Parti’nin her üyesi gibi bu partinin bir neferi olduğuna vurgu yaparak “Partimizin, ülkemizin, milletimizin bize nerede ihtiyacı olursa orada görev yaparım. AK Partililer kendi görevleri dışındaki görevlere aday olmazlar. Ama bir görev verilirse de en iyi şekilde yaparlar. Biz şu anda görevimizin başındayız. Partimiz bundan sonra da bize hangi görevi uygun görürse en iyi şekilde yapmaya çalışırız” diye

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.