Hoşgeldiniz  

Bakan Bağış ‘Hatalı Sollama Ölüm, Hatalı Oylama Zulüm Getirir’

admin | 01 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

bakan egemenBakan Egemen Bağış bayram mesajında; ‘Hatalı sollamanın ölüm, hatalı oylamanın zulüm getirdiğini en iyi bilenler Ataşehirlilerdir. Adayları açıklamak Başbakana yakışır.’dedi. 

Recep Kenan/haberinasli.com

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ataşehir’de partisinin ilçe teşkilatı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği, Barbaros Mahallesi Rabia Leman İlkokulu’ndaki iftara katıldı. Bakan Egemen Bağış daha sonra Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu tarafından şehit yakınları ile gaziler ve yakınlarına verdiği iftara katıldı.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış katıldığı Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu’nun şehit yakınları ile gaziler ve yakınları  iftarında, temsilcimiz Recep Kenan aracılığı ile Ataşehirlilere ilettiği bayram mesajında; “Hatalı sollamanın ölüm, hatalı oylamanın zulüm getirdiğini en iyi bilenler Ataşehirlilerdir.”deyip, Ataşehirlilere yerel seçimlerle ilgili mesajını da verdi.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın Ramazan Bayramı mesajı:
“Bütün Ataşehirlilerin Ramazan bayramını kutluyorum. Hatalı sollamanın ölüm, hatalı oylamanın zulüm getirdiğini en iyi bilenler Ataşehirlilerdir. Ama inşallah Mart ayından itibaren Ataşehir’de Ak belediyecilikle birlikte bir bayram havası esecek, Ataşehir sorunlarından inşallah kurtulacak.”

Adayları Açıklamak Sayın Başbakanımıza Yakışır

Recep Kenan’ın Ataşehir ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylıkları ile ilgili sorusuna Bakan Bağış; “Ak Parti’de kararlar istişare ile verilir. Biz, ilgili bütün arkadaşlarımızla, kamuoyu ile, sivil toplum kuruluşlarıyla, kanaat önderleriyle ve partimizin içerisindeki ilgili bütün arkadaşlarımızla istişarelerimizi yaptıktan sonra Ataşehir’e en iyi hizmeti kimin vereceğini belirler; o kişiyi de aday olarak gösteririz. Aday olarak gösterilen o kişi de eminim ki Ataşehirlilerin; “Bende olsam bunu aday gösterirdim.” diyecekleri bir kişi olacaktır. Adayımız belirlenince açıklamak bana değil; Sayın Başbakanımıza yakışır. Aynı durum İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı da dahil olmak üzere bütün adaylıklar için geçerli.”diyerek, yerel seçim adaylıklarında netleşme olmadığını ifade ettikten sonra, belirlenen adayların Başbakan tarafından açıklanacağının altını çizdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.