Hoşgeldiniz  

AYEDER YÖNETİMİ 23 NİSAN’DA ERZİNCAN OKULLARINDA

admin | 25 Nisan 2017 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden ve yönetim kurulu üyeleri 23 Nisan’da Erzincan ilçe ve köy okullarını ziyaret ederek bayramını kutladığı çocuklara hediyeler dağıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Sarımaden ve yönetim kurulu üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Erzincan ilçe ve köy okullarını ziyaret ederek, bayramını kutladığı çocuklara hediyeler dağıttı.

AYEDER BAŞKANI VE YK ÜYELERİNDEN ERZİNCAN OKULLARINA ZİYARET

AYEDER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri 23 Nisan’da Erzincan ilçe ve köy okulların ziyaret gerçekleştirdi. AYEDER Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiği okulların öğrencilerine hediyeler verdi.

AYEDER ERZİNCAN’DA ÇOCUKLARIN BAYRAMINI UNUTMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ilçe ve köy okullarına bizzat gelerek hediyeler dağıtan Ayeder Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği Başkanı Sayın Gürsel SARIMADEN ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilerin etkinliklerine katılırken duygulu anlar yaşadılar çocukların bayramını kutladılar.

DESTEK SINIFI, SINIF KÜTÜPHANESİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Merkezde AYEDER kurucularından ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Abdullah Der’in ağabeyi Merhum Celal Der adına Osmangazi İlkokulunda destek sınıfının açılışını yapan AYEDER Yöneticileri, daha sonra Sümer Ortaokulu’nda sınıf kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdiler.

SERGİ AÇILIŞINDA BULUNDULAR

Refahiye de bulunan anaokuluna, Gürsel ve Nezahat Çeçen İlkokuluna ,Otlukbeli Zafer İlkokuluna,Üzümlü Altınbaşak Beldesinde Şehit Murat Bayram İlkokuluna hediyeleri götüren AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden ve yönetim kurulu üyeleri Şehit Murat Bayram anaokulunda bulunan sergi açılışına katıldılar.

23 NİSAN KUTLAMALARINA KATILDILAR

Tercan’da; Beşgöze, Gözeler, Oğulveren ve Kurukol köy okullarını da ziyaret eden AYEDER yöneticileri burada duygulu anlara şahit olurken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde çocukları alkışladılar.

SESİNİ DUYMAK İSTEYENE BİR FISILTIN YETER

Çadırkaya, Mercan ve Mamahatun 17 Şubat okullarını da ziyaret ederek hediyelerini bırakan AYERDER  (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) Başkanı Gürsel Sarımaden, yaptığı açıklamada, “Yıllar sonra gördüm ki bağırıp çağırmana gerek yok. Sesini duymak isteyene bir fısıltın yeter” diyen Forid Farjad’ın sözlerini hatırlatarak; “Biz, AYEDER olarak senede en az 3 kez memleketimize hizmet etmeyi ilke edindik. Erzincan’ımızın, eğitimcilerimizin fısıltısını dikkate alıyor, seslerini duyuyoruz ve bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz, birlik ve beraberlik içerisinde siyasi, etnik kimliğimiz olmadan Erzincanlı olarak, Erzincan’da Erzincanlılara hizmettir. Bu hizmeti, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı ile hemşehrilerimize sözümüz, özümüz olduğunu özellikle belirtmek istiyoruz. Erzincan’da, özellikle köy okullarının ziyaretinde duygulandık. İlçe merkezine uzak olan köylerde zor şartlarda eğitime devam eden öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettik notlarımızı aldık. En kısa zamanda yine yepyeni projelerle memleketimizde olacağız” diye konuştu.

İLGİ, ALAKAYA TEŞEKKÜR EDİYOR, 23 NİSAN’I KUTLUYORUZ

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYERDER) Başkanı Gürsel Sarımaden, 23 Nisan nedeniyle Erzincan’daki okullarla gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili açıklamasını, “Bu anlamda; başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aziz Gün’e, ilçe milli eğitim müdürlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve hemşehrilerimize bizlere gösterdikleri ilgi, alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.”ifadeleri ile tamamladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.