Hoşgeldiniz  

AYEDER Merkezi’ni Deniz Gezmiş Parkı’nda Açtı

admin | 05 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

ayederAnadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Merkezi’nin açılışı Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda yapılan törenle açıldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

İstanbul Anadolu Yakası’nda yaşayan Erzincanlıları ve Erzincan derneklerini bir çatı altında toplamak amacı ile kurulan Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Merkezi’nin açılışı Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda yapılan bir şölenle yapıldı.
Ataşehir Mustafa Kemal mahallesinde bulunan derneğin merkezinin Deniz Gezmiş Parkı’ndaki açılışına; Erzincan milletvekili ve eski bakan Mustafa Kul, CHP İstanbul milletvekilleri Celal Dinçer, Kadir Gökmen Öğüt, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kağıthane Belediye Başkanı Fazıl Kılıç, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Ataşehir belediye meclis üyeleri Hüseyin çulha, Tarkan Akan Buztaş, Namık sürmen, Selahattin Kaya, Ataşehir ve İstanbul’da yaşayan Erzincanlılar ile Ataşehirliler katıldı.

Açılış konuşmasında kısaca dernek kuruluş çalışmaları, derneğin Ataşehir’deki merkezi ve amacından söz eden Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Eski bakan ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Kul ve Erzincan asıllı CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer yaptıkları konuşmalar da İstanbul’daki Erzincanlıları bir araya getirmeyi amaçlaya yapılan çalışmaları desteklediklerini ve Erzincanlı olmaktan gurur duyduklarını ifade etiler.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.