Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİRLİLER ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü ANDI

admin | 10 Kasım 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

10_kasim-0Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 78. yılında Ataşehir’de düzenlenen ve her kesimden temsilcilerin katıldığı resmi törenle anıldı.

Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen anma töreni; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Garnizon Komutanı Albay Abdülkadir Fehmi Bilgin’in Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başladı.

10_kasim-6

Törene CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı M.Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Müftüsü Şakir Pinal, Belediye Birim Müdürleri, Ataşehir ilçe daire amirleri, siyasi parti ilçe örgütleri ve sivil toplum kuruluşları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

10_kasim-17

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından binlerce vatandaş saat 9’u 5 geçe çalan siren sesiyle Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören son buldu. Tören sonrasında vatandaşlar da Atatürk anıtına karanfiller bıraktılar.

10_kasim-19

10_kasim-610_kasim-3310_kasim-3210_kasim-2610_kasim-2510_kasim-2410_kasim-22

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.