Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Öğrenciler Düşler Akademisi Öğrencileriyle Buluştu

admin | 03 Aralık 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet A- A+

atasehir_dusler akademisi3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Ataşehir Belediyesi ve Düşler Akademisi işbirliği ile ortaklaşa bir etkinlik düzenlendi. Öğrenciler Düşler Akademisi Öğrencileriyle buluştu.

Ataşehir Belediyesi’nce organize edilen etkinliğe Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhamı Yılmaz, Ataşehir Sosyal Yardım İşler Müdürü Duygu Övür, Ataşehir Hasan Leyli Ortaokul öğrenci ve öğretmenleri ile engelli yakınları katıldı.

Ataşehir Hasan Leyli Ortaokul öğrencileri, Düşler Akademisi’ni ziyaret ederek engelli arkadaşlarıyla birlikte mutfak, resim, üretim ve drama atölyeleri çalışmalarına katıldılar.

Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile açılan Düşler Akademisi’nin kültür ve sanat atölyelerinde; dans, dj, drama, düş tasarımı/innovasyon, enstrüman, resim, ritim, vokal/koro, işaret dili, kişisel gelişim eğitimleri veriliyor.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Ataşehir Belediyesi olarak “engellilerin sosyal yaşamdaki yerlerini almaları için tüm engelleri kaldırmaya çalıştıklarını ve 5 yılda bu konuda çok büyük adımlar attıklarını” söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.