Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Öğrenciler 1. Dönem Karnelerini Törenle Aldılar

admin | 20 Ocak 2024 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet A- A+

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminin sonu karne töreni Kaymakam Bekir Dınkırcı’nın katılımıyla Mustafa Zeki Demir İlkokulunda düzenlendi.

Ataşehir Kaymakamı Bekir Dınkırcı Mustafa Zeki Demir İlkokulunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem yarı yıl karne törenine katıldı.

Mustafa Zeki Demir İlkokulunda düzenlenen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönem karne törenine Kaymakam Bekir Dınkırcı’nın yanı sıra; İstanbul İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim TAK, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mustafa Zeki Demir İlkokulu sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Bekir Dınkırcı ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilere karnelerini takdim edip mutluluklarına ortak oldular.

Öğretmenler ile birlikte öğretmenler odasında toplantı yapan Bekir Dınkırcı, okul öncesi eğitimin, öğretmen öğrenci ve veli koordinasyonunun, mesleki eğitimin, hızlı okuma tekniklerini geliştirmenin ve rehberlik hizmetlerinin öneminin altını çizerek, tecrübelerini paylaştı.

Tören sırasında veliler ile de sohbet ederek çocuklarımızın yetenekleri doğrultusunda yönlendirilmesinin önemine işaret eden Kaymakam Bekir Dınkırcı öğretmen, öğrenci ve veli koordinasyonunun önemini vurgulayarak, öğrenci ve velilere başarı ve sağlık dileklerini iletti.    

Eğitim-Öğretim döneminde veli, öğretmen, öğrenci koordinasyonunun daha da arttırılarak büyük başarılara imza atılacağına inandığını ifade eden Kaymakam Dankırıcı, öğrencileri ve öğretmenlerin tatili en verimli şekilde geçirmelerini temennisini dile getirerek; karnesi yeterince iyi olmayan öğrenciler için tatilin telafi fırsatı olduğunu, velilerim de öğrencilere destek olmaları gerektiğini söyledi.

Kaynak itvhaber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.