Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Kadınlar ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dediler

admin | 27 Kasım 2017 | Ataşehir Belediyesi, Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında etkinlik düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde birlik ve dayanışma içinde olduklarını ifade eden Ataşehirli kadınlar “her türlü şiddete”  hayır dediler.

Ataşehirli kadınlar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde “Kadına Şiddete Dur” demek için Ataşehir Amfili Parkta bir araya gelerek, “Şiddetin olmadığı bir dünya” dileğiyle salkım söğütte dileklerini asıp, gökyüzünde balon saldılar.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ile Ataşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şehnaz Yabar ve Veteriner İşleri Müdürü Necati Bozkurt’un da katıldığı Ataşehirli kadınlar tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, dilek ağacı süslendi. “Şiddetin olmadığı bir dünya” dileğiyle gökyüzüne balonlar salındı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.