Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİRLİ ÇOCUKLAR SANATLA BÜYÜYOR

admin | 14 Temmuz 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

yaz_sanat_okul (0)Yaz tatilinin başlaması ile birlikte Ataşehirli çocuk ve gençlerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için düzenlenen Ataşehir Belediyesi Yaz Sanat Okulları başladı.

Sanatın farklı dallarını kullanarak çocuk ve gençlerin; hayal güçlerini, yaratıcılıklarını, kültürel bilgi birikimlerini ve sosyal iletişim becerilerini geliştirme amacıyla atölyeler halinde düzenlenen Yaz Sanat Okullarının ilk dönemi başladı.

yaz_sanat_okul (2)

Ataşehir Belediyesi Yaz Sanat Okullarında, uzman eğitmenler eşliğinde 7-15 yaş arası çocuklar için; mucitler atölyesi, becerikli eller, oyunlu İngilizce, satranç, akıl zeka oyunları, eğitsel etkinlik, hijyen eğitimi, bilgisayar, mutfak atölyesi, koro, ritim, dans, enstrüman yapımı, temel müzik eğitimi, halk oyunları, resim, drama, müzik bilgisi ve enstrüman tanıtımı branşlarında eğitimler düzenleniyor.

yaz_sanat_okul (5)

Yaz Sanat Okulları; ATAMEM, Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi, İçerenköy Sanat Merkezi, İnönü Ataevi, Kayışdağı Lions Ataevi, Ferhatpaşa Ataevi, Mustafa Kemal Ataevi, Aşık Veysel Ataevi ve 30 Ağustos Ataevi’nde gerçekleştiriliyor.

Yaz Sanat Okullarının ikinci dönemi ise 08 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Kayıtlar, derslerin de verileceği birimlerden alınmaya devam ediliyor.

yaz_sanat_okul (1)yaz_sanat_okul (3)yaz_sanat_okul (4)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.