Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Çocuklar Kitaplarla Buluşuyor

admin | 28 Kasım 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

2 kitap gunleriÇocuklarda kitap okuma sevgisini artırmak için Ataşehir Belediyesi tarafından Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen “2. Çocuk Kitapları Günleri” başlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından organize edilen “2. Çocuk Kitapları Günleri” başlıyor. Çocuklarda kitap okuma sevgisini artırmak için hazırlanan etkinliğin ikincisi bu yıl 05 – 08 Aralık tarihleri arasında Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Çeşitli yayınevleri ve çocuk kitabı yazarlarının katılacağı “2. Çocuk Kitapları Günleri”nde yazar imza ve söyleşi programları da düzenlenecek. Etkinliğin açılış kokteyli ise 05 Aralık Perşembe günü saat 13.00’da yapılacak.
“2. Çocuk Kitap Günleri”ne; Altın Kitaplar Yayınevi, Aspendos Yayınevi, Bilfen Yayıncılık, Bu Yayınları, Can Yayınları, Doğan Egmont Yayıncılık, Engin Yayıncılık, Epsilon Yayınevi, Günışığı Kitaplığı, İş Bankası Kültür Yayınları, Koza Yayınları, Mavibulut Yayınları, National Geographic Kids, Nemesis Yayınları, NTV Yayınları, 02 Yayınları, Pegasus Yayınları, Redhouse Yayınları, Remzi Kitapevi, Timaş Yayınları, Tudem Yayınları ve Yapı Kredi Yayınları katılacak.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.