Hoşgeldiniz  

Ataşehirli CHP’lilerden Çağlayan’a Çelenk

admin | 20 Ekim 2014 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

chp_atasehir_caglayan_celenkAtaşehir CHP İlçe Örgütü ve bir gurup partili 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturmasında verilen takipsizlik kararını protesto için, İstanbul Adalet Sarayı’na siyah çelenk bıraktı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturmasında verilen takipsizlik kararını protesto etmek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na “Adaletin Kara Günü” yazılı siyah çelenk bıraktı.

Saat 11.00’de Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın önündeki alanda toplanan Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Teşkilatı, CHP İstanbul İl Örgütü tarafından düzenlenen 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet soruşturmasında verilen takipsizlik kararını protesto için, İstanbul Adalet Sarayı’na siyah çelenk bırakma eylemine katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Enis Berberoğlu ve Sezgin Tanrıkulu, CHP Parti Meclisi üyesi Ercan Karakaş, CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, CHP’li vekiller Mahmut Tanal ve Kadir Gökmen Öğüt ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’ın da katıldığı protestoya Ataşehir’den; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ ve ilçe yöneticileri ile birlikte Ataşehirli partililer katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.