Hoşgeldiniz  

Ataşehir’den Nazım’a Babalar Günü Ziyareti!

admin | 23 Haziran 2015 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

atasehir_sadik_kayhan_nazim_babalar_gunu_ziyaretSadık Semih Kayhan Dünyaca tanınan Türk şair Nazım Hikmet’i Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarını Babalar Günü’nde ziyaret etti. Nazım’ın Babalar günü’nü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ailece Nazımı ziyaret ettiklerini belirten Semih Sadık Kayhan ziyareti ile ilgili; “Keşke yaşasaydı da konuşabilseydik… Çiçeklerden anladık ki bizden öncede ziyaret edip babalar gününü kutlayanlar olmuş. Ne güzel…” şeklinde konuşarak duygularını paylaştı.

Ataşehir Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Semih Sadık Kayhan Moskava’da ziyaret ettiği Nazım Hikmet’in Babalar Günü’nü mezarı başında kutladı.

atasehir_sadik_kayhan_nazim_babalar_gunu_ziyaret -1

Ataşehir Belediyesi’nin kuruluşunda önemli katkısı olan eski teknik başkan yardımcısı Sadık semih Kayhan kendisinden önce de ziyaret edenlerin olduğunu gözlemlediği dünya şairi Nazım Hikmet’in mezarına çiçek bırakırken; “sizlerin adına da babalar gününü kutluyorum” diyerek, Nazım’ı sevenlerin “Babalar Günü” kutlamalarına aracılık etti.

Sadık Semih Kayhan Sosyal medya üzerinden duygularını şu sözcüklerle ifade etti; “Her yıl Babalar Gününü kutlamasına babamın kabrini niyaz ederek başlardım. Sonra bazı dostları arar kutlardım. Bu yıl çok uzaklardayım bunları yapamadım ama başka bir şey yapacağım sabah büyük usta NAZIM HIKMET’in mezarını ziyaret edeceğim. O’nun manevi huzurunda; onun, tüm dost ve nazım severlerinin babalar Gününü kendi adıma kutlayacağım. İzin verseniz sizin adınıza da kutlarım.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.