Hoşgeldiniz  

Ataşehir’deki Öğrencilerin Gözdesi: “Kız Öğrenci Konuk Evi”

admin | 07 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

kiz_ogrenci_konuk_eviKültürden sanata, eğitimden sağlığa kadar her alanda sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergiliyen Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi örneklerden biri. 

Ataşehir Belediyesi kültürden sanata, eğitimden sağlığa kadar her alanda sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergiliyor.

Ataşehir Belediyesi Kız Öğrenci Konuk Evi de bu örnekler içerisinde yer alan önemli bir proje.

2011 yılının Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan Kız Öğrenci Konuk Evi; 340 kapasitesi, 55 odası, yemekhanesi, kütüphanesi, etüt odaları, televizyon odası, çamaşırhanesi, kafeteryası, spor salonu, öğrenciye ait deposu, sabahları ücretsiz servis hizmeti, 24 saat sıcak suyu ile güvenliği ve gece hemşiresi gibi daha birçok olanağı ile öğrencilerin barınma tercihleri içerisinde ilk sırayı alıyor. Yüzde 33’lük bir oranla Marmara Bölgesi’nden ön lisans – lisans ve lisans üstü eğitim gören kız öğrencilerin tercih ettiği Konuk Evi’ne ayrıca, Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden de talep var.

Kurulduğu tarihten itibaren başvuru sayısını artırarak devam ettiren Kız Öğrenci Konuk Evi’nin 2013-2014 dönemine ait fiyatları şu şekilde;
3 kişilik oda: 450 TL
4 kişilik oda: 400 TL
6 kişilik oda: 350 TL
7 kişilik oda: 325 TL
8 kişilik oda: 300 TL

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.