Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Öğretmenlere Bülent Ersoy’lu Kutlama

admin | 22 Kasım 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Manşet, Özel Haber A- A+

IMG_0669Ataşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Ataşehir’de görevli ve Ataşehirli öğretmenlerin katıldığı Kokteyl ve Bülent Ersoy Konseri ile kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

21 Kasım Perşembe günü Saat 20:00’da başlayan Bostancı Green Park Hotel’de gerçekleşen Öğretmenler Günü Kokteyli ve Bülent Ersoy Konserinde Ataşehirli öğretmenler doyasıya eğlendi. Gecede Yaşar Gümüş ve Coşkun Öz de sahne alarak şarkılarını seslendirdiler.

Ataşehir’de görevli ve Ataşehirli öğretmenlere özel olarak hazırlanan geceye Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze İlgezdi katılarak öğretmenlere destek verdi ve masalarını ziyaret ederek sohbet etti. CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcılar İlhami Yılmaz, Sadık Kayhan ve belediye birim müdürlerinin de katıldığı geceye katılanlar müziğin Divası Bülent Ersoy’un şarkılarına eşlik ederek eğlendiler.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği öğretmenler günü kutlaması kapsamında sahne alan Bülent Ersoy, yaşamımda birçok insanın adını unuttuğunu ya da hiç hatırlamadığını, ilkokul hocasını ismini hala hatırladığını ifade edip, salondaki öğretmenlere; “Sizler bizim için önemlisiniz” dedi.

Kendisinin de eğitimci kökenli olduğunu belirten ve ve öğretmenlereden, Cumhuriyetten korkanlara hesap sorulmasını isteyerek öğretmenlere hitaben konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, sadece seçim zamanı hatırlanan öğretmenlerin yetersiz maaşlarına ve ekonomik şartlarına dikkat çekti. Başkan İlgezdi öğretmenlere seslenerek, “Sevgili öğretmenlerim, biliyorum sizin göreviniz, görevlerin en zoru ve en mukaddesidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün bu Cumhuriyeti miras bıraktığı gençleri; sizler eğitiyor, sizler bilgilendiriyorsunuz. Sizlerin yarınlara taşıdığınız gençler, ilerde bu Cumhuriyetin ve bizim yarınlarımız olacaktır. Bu yüzden görev ve sorumluluğunuz çok büyük. Biz bu yolda sizin için elimizden ne geliyorsa yardım etmeye çalışıyoruz, çalışacağız. Bizim varlığımız Atatürk’ün eseridir. Mardin’deki aç bir  çocukla Balıkesir’deki aç çocuk arasında hiç fark yoktur. Bu ülkede dostluğu yereleştrirsek sorunlar çözülür” dedi.

Gecenin sonunda Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından Bülent Ersoy’a teşekkür plaketi verildi. 24 Kasım Öğretmenler günü için hep birlikte pasta kesildi. Pastayı Başkan Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Bülent Ersoy’la birlikte keserek öğretmenlere sundular.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.