Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de ‘Koru Takımı’ndan Fidan Dikimi

admin | 05 Haziran 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

koru takimi_ fidan dikimiKoru Takımı üyesi bir gurup öğrenci, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı İnci Beşpınar ile birlikte Ataşehir Erguvan Park ‘ta fidan dikti.

Recep Kenan/haberinasli.com

Koru Takımı üyesi bir gurup öğrenci, CHP PM Üyesi Ayşe İnci Beşpınar, Chp İl Kadın Kolu Başkanı ve yöneticilieriyle birlikte Ataşehir Erguvan Park ‘ta fidan dikti.
Uluslar Arası Gelecek Problemleri Çözme Programı (FPSPI) kapsamında, 10 duyarlı öğrencinin amaç ortaklığı ile Kasım 2012 kurulan; daha yeşil bir çevre ilkesine sahip Koru Takımı, günümüz mega kentlerinde hızlı büyümeden kaynaklanan birçok problemin yaşantımızı zorlaştırdığını, artan barınma gereksinimine bağlı olarak gözlemlediği “Yeşil alanların ve Çocuklar için oyun alanlarının azalışının” tespitini yapan Koru Takımı bu doğrultuda çözüme yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Bunlara artık bir dur diyip çeşitli çözüm önerileri getiren Koru Takımı Kasım 2012’den beri çalışmalarına devam ediyor.
Koru Takımı; bu çalışmalar çerçevesi ve Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesinin desteğiyle, CHP PM Üyesi Ayşe İnci Beşpınar, Chp İl Kadın Kolu Başkanı ve yöneticilerinin  katılımı ile Ataşehir Erguvan Park’ta fıstık çamı dikimi gerçekleştirdi.
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.