Hoşgeldiniz  

‘Ataşehir’de korsan davulculara geçit yok’

admin | 06 Temmuz 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet A- A+

ramazan davulAtaşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü korsan davulculuğun önlemek için davulculara yaka kartı verip bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ataşehir Belediyesi’nin Ramazan ayına yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün davulculara yönelik yaptığı çalışma oldu. Çalışma kapsamında 5 Temmuz Cuma günü Zabıta Müdürlüğü’nde davulculara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, davulcuların davul çalacakları bölgeler belirlendi. Korsan davulculuğun önünü kesmek için davulculara yaka kartı verildi. Vatandaşları rahatsız etmeden usulüne uygun davul çalmaları ve geleneksel manileri nasıl söylemeleri hakkında aydınlatıldılar. Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya da toplantıda, davulculara belirlenen kurullar dâhilinde görevlerini yapmaları gerektiğinin altını bir kez daha çizdi. Battal Sarıkaya, vatandaşların yaka kartı olmayan davulcuları Belediye’nin Çağrı Merkezi’ni arayarak bildirmelerini istedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.