Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR’DE KAÇAK ANAOKUL İDDİASI MECLİS’TE

admin | 01 Kasım 2014 | Genel, Manşet, Siyaset A- A+

kadir_gokmen_ogut_anaokuluCHP’li Kadir Gökmen Öğüt İstanbul Ataşehir’de Milli Eğitim Bakanlığı’na kayıtlı olduğuna dair bir ibare bulunmayan anaokulu Meclis’e taşıdı. Kaçak anaokulu Mecliste.

İstanbul Ataşehir’de Fatih Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde yer alan bir apartmanın bodrum katında Milli Eğitim Bakanlığı’na kayıtlı olduğuna dair bir ibare bulunmayan anaokul Meclis’e taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, tabelasında “Hasret-2 Anaokulu” yazan ancak Bakanlığın amblemi bulunmayan okulu Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya sordu.

Yaşları 5 ila 6 arasında değişen çocukların bodrum katındaki okulla girdiğinin kamuoyuna yansıdığını ifade eden Öğüt, okulun kaçak eğitim verdiği iddiasının doğru olup olmadığını, araştırılmasının düşünülüp düşünülmediğini sordu.

Öğüt Şu Soruları Yöneltti:

-Okulun kaçak olduğu doğru ise başka kaçak eğitim kurumlarına da örnek teşkil etmemesi için ivedilikle gereğinin yapılması düşünülmekte midir?

-2002’den bu yana kaç tane merdiven altı diye tabir edilen ve Bakanlığınıza bağlı faaliyet göstermeyen eğitim kurumu tespit edilmiştir; kaçı kapatılmıştır?

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.