Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Doyasıya 8 Mart

admin | 12 Mart 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet A- A+

8 Mart_ ataşehirAtaşehir Belediyesi’nin her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlediği “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Panelden sempozyuma, sergiden defileye kadar birçok etkinliğin yer aldığı kutlama programı, 9 Mart Cumartesi günü Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu Fuaye alanında düzenlenen “Cumhuriyet Dönemi Kadın Giysileri” defilesi ve Hüseyin Turan konseri ile son buldu.

Ataşehirliler’in yoğun ilgi gösterdiği etkinlere, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Türkiye’nin dört bir tarafından Ataşehir’e gelen üretici kadınlar katıldı.

“Kadınların her zaman yanındayız”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi etkinlikte yaptığı konuşmada, öncelikle Ataşehirli kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Ataşehir Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olduklarının altını çizen Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “İstanbul ile Türkiye’nin diğer bir ilinde yaşayan kadınların sorunları ortak. Bizim amacımız ise bu sorunların çözümünü bulmak. Bu sorunların en başında ise eğitim geliyor. O yüzden kız çocuklarımızın eğitimine önem vermemiz gerekiyor” dedi.

Başkan Battal İlgezdi’nin konuşmasının ardından Ataşehir’e gelen üretici kadınlar, desteklerinden dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye yaptıkları ürünleri takdim ettiler. Ürünleri eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte alan Başkan İlgezdi, üretici kadınların her zaman yanında olduklarını bir kez daha dile getirdi.
Ataşehirli kadınlara karanfil ve şalın hediye edildiği etkinlik, Hüseyin Turan konseri ile devam etti. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kutlamaya güzel sesi ile renk kattığı için Hüseyin Turan’a plaket verdi. Program, hareketli türküler eşliğinde çekilen halaylar ile son buldu.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.