Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR’DE CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ, FENER ALAYI İPTAL

admin | 28 Ekim 2015 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Manşet A- A+

Atasehir_ 29_ekim_cumhuriyet Bayramı_29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ataşehir’de her yıl yapılan fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşünün iptal edildiği açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yer alan “Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı”nı iptal etti. Belediye İptal duyurusunu; “Her yıl coşku ile düzenlediğimiz Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımızı bu yıl güvenlik gerekçesiyle iptal etmek zorunda kaldığımızı, üzülerek duyururuz” ifadeleri ile resmi web sitesinden yaptı.

BELEDİYENİN RESMİ WEB SİTESİNDE DE DUYURULDU

Ataşehir Belediyesi resmi web sitesinde yapılan açıklamada; “Her yıl coşku ile düzenlediğimiz Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımızı bu yıl güvenlik gerekçesiyle iptal etmek zorunda kaldığımızı, üzülerek duyururuz. Gelecek yıllarda hiçbir endişe duymadan bu en değerli bayramı kutlamak dileğiyle” ifadeleri ile Ataşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlama programlarının iptal edildiği duyuruldu.

Atasehir_ 29_ekim_cumhuriyet Bayramı_1

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk töreni sırasında açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi iptal nedeni ile ilgili; “ Öncelikle ulusumuzun bayramını kutluyorum. Türkiye’de terör almış başını gidiyor. Vatandaşımızın can güvenliği bizim için daha önemli. Güvenlik açısından bu yılki fener alayını iptal ettik” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında; Ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Bayramın ve yapılacak olan seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. Ülkenin barışa, huzura ve kardeşliğe ihtiyacı var. Temennim seçimden sonra bunun oluşmasıdır. Her siyasi parti elini taşın altına koymalı ve barış, huzur için ne gerekiyorsa onu yapmalıdırlar” ifadelerini kullandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.