Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Bayramlaşma: CHP’nin Eksikliği Hissedilir

admin | 19 Temmuz 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

atasehir_chp_bayrmlasma (0)Ataşehir CHP İlçe Örgütü ve üyeleri bayramın 2. günü İlçe binasında düzenlenen törende bayramlaştı. Törene Ataşehirli milletvekilleri Adıgüzel ve Yarkadaş’da katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bayramlaşma törenine katılan konuklar İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile aralarında Tarık Polat ve Güngör Gültekin’in bunduğu ilçe yönetimi tarafından karşılandı.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın ev sahipliğinde Ramazan Bayramının 2. gününde İlçe binasında düzenlenen CHP Ataşehir İlçe Örgütü bayramlaşmasına CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Onursal Adıgüzel ile birlikte; CHP PM Üyesi İnci Beşpınar, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman ve Namık Sürmen, eski CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, eski meclis üyesi Muammer Ayvalı, ilçe ve mahalle örgüt üyeleri ile partililer katıldı.

atasehir_chp_bayrmlasma (5)

Ataşehir’den Üç Milletvekili Çıkardık

Bayramların yan yana gelmek, bir şeyler söylemek, yakınları ziyaret etmek için fırsat olduğunu dile getirerek konuşmasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak; “Bu gün Bayram. Güzel bir gün… Böyle günlerde dostlarımızı, büyüklerimizi hatırlayarak bayram heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Örgütümüzün emektarları olarak hepinize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Partimiz bir taraftan dışarıya karşı siyasi mücadelesini verdi. Diğer taraftan, parti içi demokratik mekanizmasını işleterek; Ataşehir’den üç milletvekili çıkardık. Buda sonuç Ataşehir’in büyük bir onurudur” şeklindeki tespitleri ile seçimdeki başarının altını çizdi.

atasehir_chp_bayrmlasma (29)

CHP’nin Eksikliği Her Zaman Hissedilir

CHP’nin 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi çok iyi hazırlanmış programlarla halkın karşısına çıktığını vurgulayan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ilçe bakanlığında 3,5 senelik süreyi hatırlattığı konuşmasını şöyle tamamladı: “ Bu sürede eksiklerimiz olabilir. Herkes görüşlerini açıkça dile getirebilir. Bir toplumu birden değiştirmek kolay değil. En büyük silahımız sabrımız olacak. Sabırlı ve hazırlıklı olmalıyız. Belki koalisyon hükümetine girebiliriz, belki ana muhalefet partisi olarak görevimiz yaparız. Varlığımız her zaman hissedilmeli. İktidara gelirsek, CHP olarak toplumun ekonomik sorunlarına el atmamız gerekir. Yerelde iktidar olduğumuz yerleri kaybetmedik, hatta oylarımız arttırdık. Toplumun yaşam kalitesini yükseltecek hizmetleri hayata geçirmemiz gerekir. Partimizin halkla olan diyalogunu geliştirmede belediyemizin topluma sunduğu hizmetlerin de büyük rolü var. İlçe Örgütü olarak başarımızda belediyemizin başarısının önemli etkisi var. Belediyemizin çalışmaları da bu bağlamda önemli… Bu başarıları sürekli kılmamız lazım. CHP’nin eksikliği her zaman hissedilir.”

atasehir_chp_bayrmlasma (23)

Üye Listesi 20 Temmuz’da

CHP’nin kongre sürecinin başladığını da hatırlatan Altınkaynak, üy listelerinin Genel Merkez tarafından 20 Temmuz’da ilan edileceğini, ve muhtemelen 15 – 16  Ağustos’a kadar belirlenecek delege yapılanması ile ilçe ve sonra da il kongrelerinin başlayacağını söyledi. Altınkaynak, kongre takviminin önümüzdeki günlerde Genel Merkez tarafından açıklanacağını belirtti.

atasehir_chp_bayrmlasma (44)atasehir_chp_bayrmlasma (50)

Türkiye’yi Yönetmeye de, Erken Seçime de Hazırız

Ak Parti ile yapılan koalisyon görüşmeleri ile ilgili görüşlerini dile getiren CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş; “Biz Türkiye’yi yönetmeye de, erken seçime gitmeye de hazırız. Türkiye’yi erken seçime götüren parti biz olmamalıyız. Çünkü seçmen Türkiye’yi seçime götüren partiyi kesinlikle affetmeyecek ve bedelini sandıkta ödetecek. O yüzden hepimizin sakin olması, sükunetle gelişmeleri izleyip Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun kararı ne olursa olsun arkasında durmamız gerekiyor” dedi.

atasehir_chp_bayrmlasma (53)

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyesi İnci Beşpınar ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen de yaptıkları kısa konuşmalarla selamladıkları partililerin bayramlarını kutladı. Partililer adına ise Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ ile örgüt üyesi Namık Kutlu kutlama ifadelerini dile getirdiler.

atasehir_chp_bayrmlasma (74)atasehir_chp_bayrmlasma (77)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.