Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Başkanlık Koltukları Çocukların

admin | 22 Nisan 2015 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Atasehir_Muhammed Albayrak (1)23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ataşehir’de başlayan Ataşehir’de bu yıl da yönetim koltukları bir günlüğüne çocuklara devredildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Ataşehir’de başladı.

Ülke genelinde her yıl olduğu gibi bu yıl da yönetim koltukları bir günlüğüne çocuklara devrediliyor.

Ataşehir’de bu yıl Belediye Başkanlığı koltuğuna ilköğretim öğrencisi Muhammed Ammar Albayrak oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sebebiyle Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Mustafa Öncel İlkokulu öğrencilerinden Muhammed Albayrak Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz’ın makam koltuğuna oturdu.

Ataşehir’in bir günlük Belediye Başkanı olan Muhammed Albayrak, Ataşehir İlçesi için projelerini paylaştı. Başkanlık koltuğuna oturan Muhammed Albayrak, ilk olarak Park ve Bahçeler Müdürünü arayarak ilçe genelinde devam eden park ve bahçe çalışmalarına hız verilmesi talimatını verdi.

İstanbul’daki trafik sorunları sebebiyle yol yapımına önem verilmesi talimatını da Fen İşleri Müdürüne ileten Muhammed Albayrak, ayrıca ilçe genelinde hava kirliğine karşı önlem alınmasını istedi.

Ziyaret esnasında öğretmen ve öğrencilerle 23 Nisan’ın anlam ve önemi üzerine sohbet eden Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Ataşehir Belediyesi olarak her zaman eğitime ve genç nesillere önem verdiklerini belirten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcı İlhamı Yılmaz, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

23 Nisan Çocuk Bayramı sebebiyle Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu da Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Monheimli_cocuklar (2)

 

Monheimli Çocuklar Ataşehir’de Misafir

Bir diğer ziyarette ise Almanya’nın Köln eyaletine bağlı Monheim bölgesinden gelen 22 Alman öğrenci Ataşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Ataşehir’de misafir olan Monheimli çocuklar, getirdikleri hediyelerini Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz’a sundular.

Eylul (13)

23 Nisan’a Çocuk Sesiyle, “Merhaba”

23 Nisan’da Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nin karşılama mesajını 6 yaşındaki minik, Eylül Yıldız yapacak.

Çağrı Merkezini arayan vatandaşları, minik Eylül, “Merhaba, Ataşehir Belediyesi’ne hoş geldiniz” sesiyle karşılayacak.

Çağrı Merkezi yönlendirmelerini tatlı sesiyle yapacak Eylül, arayanların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak.

IMG_3347

Minik Zabıtalar Görev Başında

23 Nisan Çocuk Bayramı sebebiyle Zabıta kıyafeti giymiş minik çocuklar Ataşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Yardımcılarının makam koltuklarına oturdular.

IMG_3319

Monheimlı çocuklar (1)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.