Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR’DE AŞURE ve LOKMA ETKİNLİKLERİ

admin | 24 Ekim 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

asure-0Ataşehir’de Muharrem ayı kapsamında Akif Hamzaçebi ve Hakkı Altınkaynak’ın arasında olduğu siyasilerin katıldıkları etkinliklerde çeşitli kurumlar ve dernekler Aşure dağıttılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında hafta sonu Akif Hamzaçebi ve Hakkı Altınkaynak’ın aralarında olduğu siyasilerin de katıldıkları etkinliklerde Ataşehir’deki çeşitli kurumlar ve dernekler Aşure dağıttılar.

asure-2

içerenköy Cemevinde Sivas Koyulhisarı Kılıçpınar Köyü Derneği tarafından düzenlenen Aşure lokması dağıtımına TBMM Başkan Vekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşaehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve CHP Ataşehir ilçe yöneticileri katıldı. Aynı ekip Tokat Almus Mescit Köyü Derneği’ni ziyaret ederek aşure etkinliğine katıldı.

asure-5

Muammer Ayvalı veErkan Başboğa ile sahibi olduğu İlios Cafe’de Metin İnce’nin Aşure Lokması etkinliğine de katılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve CHP Ataşehir ilçe yöneticileri,Kastamonu Cide Pelit Ovası Çevre Köyleri Derneği Başkanı Hatice Işık’ın Aşure dağıtımına katılarak lokmalarını paylaştılar.

asure-1

Der ve Altınkaynak, Ayrıca Erzincan Tanyeri Derneği’nin düzenlemiş olduğu Aşure lokması etkinliğine de  CHP Milletvekili Adayı Metin Ağırman da katıldı.

asure-3asure-4

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.