Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de 3’ü Yeni, 5 Kadın Aday Muhtar Seçildi

admin | 03 Nisan 2019 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Yerel Yönetim Seçimleriyle mahalle muhtarları ile ihtiyar heyetleri belirlendi. Ataşehir’de 3’ü yeni, 5 kadın aday muhtar olarak seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yerel yönetim seçimleri sonuçlarına göre Ataşehir’de 5 mahalle kadın muhtar tarafından yönetilecek.

ATAŞEHİR’E 3’ü YENİ, 5 KADIN MUHTAR

Atatürk Mahallesinden Leyla Yeşim Şaylan, İnönü  Mahallesinden Songül Ercan Tulunay tekrar muhtarlık görevine seçilen isim oldu.

Barbaros mahallesinde Keziban Üreyil, İçerenköy Mahallesinde Sırma Doğru  ve Küçükbakkalköy Mahallesinde Birgül Sönmez Çilesiz yeni seçilerek muhtarlık görevine gelen kadın isimler oldu.

ERENKÖY VE SAHRAYICEDİT KADIN MUHTARLARI YENİDEN SEÇİLDİ

Bu arada komşu ilçe Kadıköy’ün Ataşehir’e komşu mahalleleri Erenköy ve Sahrayıcedit mahalleleri de kadın muhtarlar tarafından yönetilecek. Her iki mahalle Erenköy ve Sahrayıcedit eski muhtarları Necla Alpüstün ve Seval Özkan aday oldukları 31 Mart Yerel Seçimlerinde mahallelerinde muhtar olarak görevlerine devam edecekler.

8 MUHTAR DEVAM EDİYOR 9 MAHALLE MUHTARI İSE YENİ İSİM

17 mahallesi olan Ataşehir’de mahallelerin tamamının muhtarları yeniden belirlendi.  31 Mart 2019 Yerel Yönetim Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre; Ataşehir’in 8 mahalle muhtarı tekrar seçilerek görevine devam ederken 9 mahalle muhtarı ise yeni adaylardan seçildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.