Hoşgeldiniz  

Ataşehir Zorlu Rakibi Konak Maçını Kolay Aldı

admin | 25 Şubat 2018 | Ataşehir, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

Kadın Futbol 1. Ligi şampiyonluk mücadelesinin zorlu Konak maçını Ataşehir Belediye Spor aldı. Konak’ı 4-1’lik skorla geçen Ataşehir yenilgisizlik unvanını korudu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yenisahra Stadı’nda oynanan 1. Futbol Ligi’nin 12. hafta maçında Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı güçlü rakiplerinden Konak Belediyespor’u 4-1’lik skorla yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı.

TFF Kadınlar Futbol 1. Liginde şampiyonluk mücadelesi veren iki güçlü rakip arasında oynanan zorlu maçı Ataşehir Belediye Spor aldı. Konak Belediye Spor’u 4-1’lik skorla geçen Ataşehir Belediye Spor yenilgisizlik unvanını korudu.

SEZONUN İLK GOLÜ 1050 DAKİKA SONRA GELDİ

Ligin 12.haftasını da yenilgisiz tamamlayarak yenilgisizlik unvanını koruyan ve ligde yenilgisi olmayan tek takım olarak kalan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, 12 hafta sonunda ve yaklaşık 1050 dakika sonra kalesinde ilk golü gördü.

LİGİN 12. HAFTASINDA ATAŞEHİR BELEDİYE SPOR KALESİNDE İLK GOL

Ataşehir Belediye Spor, Kadınlar Futbol 1.Liginde oynanan 11 maçta Duygu’nun koruduğu kalesinde gol görmedi. Zorlu rakip Konak Belediye Spor’a karşı Handan’ın ilk kaleyi koruduğu maçın 67’inci dakikasında rakip oyuncu Yaşam, takımı Konak adına kaydettiği golle Ataşehir Belediye Spor kalesinin filelerini Kadınlar Futbol 1.Ligi 2017 – 2018 sezonunun 12. haftasında ilk kez havalandırdı.

“ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR”

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda 24 Şubat Cumartsi günü Sat 12:00’da başlayan Ataşehir Belediyespor ve Konak Belediye Spor arasındaki zorlu mücadele öncesi, Ataşehir Belediyespor’un kadın futbolcuları son günlerde artış gösteren çocuk istismarlarına dikkat çekmek için sahaya “Çocuk istismarına hayır” pankartıyla çıktılar.

İlk yarısı 0-0 skorla tamamlanan maçta takımlar soyunma odalarına giderken, maçın ikinci yarısına her iki takımda daha istekli ve hareketli başladılar.

2 DAKİKADA KARŞILIKLI İKİ GOL

Karşılıklı ataklar devam eden mücadelede Ataşehir Belediye Spor 65. dakikada yeni transfer Ukraynalı oyuncu Tanya’nın ayağından ilk golü buldu. Konuk ekip Konak Belediyespor Tanya’nın golüne 67. dakikada Yaşam tarafından kaydedilen golle karşılık vererek beraberliği sağladı.

Bu dakikadan sonra artan seyirci desteğiyle daha istekli oynamaya başlayan Ataşehir Belediyespor 77. dakikada Arzu’nun golüyle skoru 2 – 1’e taşıyarak üstünlüğü tekrar yakaladı. Zorlu geçmesi beklenen Ataşehir Belediyespor Konak mücadelesi, 86. dakikada Tanya’nın golüyle skor 3-1’e gelirken, 90. dakika’da Yağmur’un golüyle 4-1’lik skorla tamamlandı.

Şampiyonluk mücadelesindeki en önemli iki rakip arasındaki 12. Haftasın  puanla kapatan, ligin bitimine 6 maç kala en yakın rakibine 5 puan fark atan Ataşehir Belediyespor Konak galibiyeti ile şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı.

Ataşehir Yeni Sahra Stadında 24 Şubat 2018 Cumartesi günü Saat 12:30’da başlayan Ataşehir Belediye Spor ile Konak Belediyespor kadın futbol takımları oynanan 12.haftanın önemli maçını Volkan Uçkan(Hakem), Batuhan Bulut(1. Yardımcı Hakem) ve Batuhan Bıyıklı(2. Yardımcı Hakem) hakem üçlüsü yönetirken,  Jale Kaptan da Gözlemci olarak görev yaptı.

Yenisahra Stadında oynanan Kadınlar 1. Futbol Ligi derbisi kabul edilebilecek Ataşehir Beledeiyespor ve Konak Belediye Spor kadın futbol takımları arasında oynanan maçı, tezahüratlar ve tribün şovları ile takımını destekleyen Ataşehirliler ile birlikte Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der ve kulüp yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan ve Kalender Özdemir, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve yönetimi ile CHP Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu ile yöneticileri de izledi.

Ataşehir Belediye Spor İlk 11’i:
Handan(1), Berna(20) Ecem Türkoğlu(10), Çiğdem(5), Akaba(18), Ebru(16), Arzu(7), Yağmur(11), Ecem Cömert(22), Tanya(99), Sevgi(77)
Teknik Sorumlu: Taner Öner

Konak Belediye Spor İlk 11’i:
Fatma Şahin(1), Monica(25), Seviç(5), Didem(4), Esra(23), Yaşam(8), Kader(9), Gülbin(21), Cosmina(18), Cansu(10), Esther(30)
Teknik Sorumlu: Ali Alnaç

MAÇTAN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ:

ATAŞEHİR KONAK MAÇI

Recep Kenan paylaştı: 24 Şubat 2018 Cumartesi

ATAŞEHİR Konak kadın futbol 1.ligi maçı

Recep Kenan paylaştı: 24 Şubat 2018 Cumartesi

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.