Hoşgeldiniz  

Ataşehir Umudunu Son İki Haftaya Taşıdı

admin | 14 Mart 2015 | Ataşehir, Genel, Manşet, Spor A- A+

atasehir_umutŞampiyonluk mücadelesinin sürdüğü Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde, erteleme maçında rakibini 2 – 1 yenen Ataşehir Belediyespor rakibi Konak Belediyesipor’u takibe devam ediyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda oynan erteleme maçında Ataşehir Belediyespor,  KDZ. Ereğli Belediyespor’u 2-1 yenerek zirve iddiasını sürdürdü.

İlk yarıda baskılı oynayan Karadeniz Ereğli Belediyespor karşısında etkili olmayan Ataşehir Belediyespor ikinci yarının ilk dakikalarında (54) Ece’nin golüyle (1-0) yenik duruma düştü.

atasehir_belediyespor_eregli_6

Ataşehir Belediye Spor: 2 – Karadeniz Ereğli Belediye Spor: 1

Daha sonra, Reyhan Şeker’in golü (65) ile beraberliği yakalayan Ataşehir Belediyespor baskısını artırdığı dakikalarda Kaptan Sevinç Çorlu’nun kaydettiği (73) golle galibiyeti yakaladı (2-1).

Aldıklar bu galibiyetin önemli olduğunu söyleyen Ataşehir Belediyespor yöneticisi ve teknik sorulusu Murat Ülkü, rakibin baskılı oyunu ile üstünlük sağladığını söyledi. Tecrübeli oyuncularla sonucu lehlerine çevirdiklerinin altını çizen Murat Ülkü, şampiyonlukta son iki haftaya girildiğini Trabzon ve Eskişehir maçları kaldığını, ligi son iki maçı da alarak tamamlamak istediklerini söyledi. Ülkü, puan eşitliği durumunda dikkate alınacak olan ikili averajda kendilerinin avantajlı olduklarını, kararın federasyona kalabileceğini söyledi. Murat Ülkü, şampiyonluğu belirlemek için son bir maçın da oynanan bileceğini söyledi.

atasehir_

Yenik duruma düştükleri maçı tecrübeleri ile kopardıklarını söyleyen Ataşehir Belediyespor Başkanı Selahattin Kaya, Perşembe ve Pazar günü oynayacakları iki maçı galip tamamladıklarında Konak takımının da puan kaybetmemesi durumunda ligin aynı puanla tamamlanılabileceğine dikkat çekti.

atasehir_belediyespor_eregli

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.