Hoşgeldiniz  

Ataşehir Tiyatro Festivali Perdelerini Kapatıyor

admin | 11 Nisan 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

Ben Bertolt BrechtAtaşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Ataşehir Tiyatro Festivali, Dostlar Tiyatrosu’nun oynayacağı “Ben Bertolt Brecht” isimli oyunuyla bu sene perdesini kapatıyor.

Ataşehir Tiyatro Festivali kapsamında 13 Mart’ta sahnelenmesi planlanan oyun, oyunculardan Tülay Günal’ın oyun öncesi provalarda sakatlık yaşamasıyla ertelenmişti.

Genco Erkal ve Tülay Günal’ın sahneleyeceği oyun 14 Nisan Pazartesi günü saat 20:30’da Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde izleyiciyle buluşacak. İzleyiciler daha önce sahip oldukları davetiyeler ile oyunu izleyebilecek.

Çağımızın en büyük yazarlarından biri olan Bertolt Brecht’in yapıtlarından Genco Erkal’ın uyarladığı müzikli kabare oyununda; dünyanın düzeni, kadının konumu, savaş ve barış gibi konularda eğlenceli bir yolculuğa çıkılacak.

04 Mart’ta başlayan ve “Ben Bertolt Brecht” oyunuyla birlikte bu yıl 15 oyun sahnelenmiş olacak Ataşehir Tiyatro Festivali, Ataşehirli tiyatro severlerle seneye tekrar buluşana kadar perdelerini kapatacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.