Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR MÜKEMMEL BİR TESİS KAZANACAK

admin | 22 Ağustos 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

atasehir_huseyin_sahin_sahaSahasında yenileme çalışmaları başlayan Kayışdağı Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin, seneye futbolun tüm branşları ile boks ve karatede faaliyet göstereceklerini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Basın mensupları ile bir araya gelen Kayışdağı Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin, Ataşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları başlayan saha ve Kayışdağı’na kazandıracakları tesisler hakkında bilgi verdi. Ataşehir’de belirlenecek bir takımın desteklenerek üst liglerde mücadele etmesinin sağlanabileceğini kaydeden şahin Şahin, diğer ilçelerden verdiği örneklerle Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle bunun mümkün olabileceğini ifade etti.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (6)

ATAŞEHİR VE KAYIŞDAĞI MÜKEMMEL SPOR BİR TESİSİ KAZANACAK

Ataşehir ve Kayışdağı’na mükemmel bir spor tesisi kazandıracaklarını ifade eden Kayışdağı Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin yapım sırasında birkaç ağacın yerlerinin değişeceğini, inşaatın 6 ayda tamamlanmasının planlandığını kaydederek; “Bugünden çalışmaya başladılar. 110 m’ye 70 m ölçülerinde saha yapımı planlanıyor. Yılsonu biteceğini düşündüğümüz saha inşaatının en geç 5’nci ayda tamamlanacağını düşünüyorum. Bu sene idmanları dışarıda yapacağız. Biz zaten bu sezonu gözden çıkardık. Seneye kurumsallaşmış, yeni hocalarla, profesyonel olarak mücadele yürütmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (5)

ATAŞEHİR BELEDİYESİ KENDİ İMKANLARI İLE YAPACAK

Kayışdağı’nda birinci sınıf tesis yapılacağını söyleyen Başkan Şahin, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin beğenmediği yeri söktüreceğini söylediğini kaydederek; 6 takım için soyunma odaları, hakem odalarının tesisleri Ataşehir Belediyesi’nin kendi ekipleri ve imkanları ile yapacağını belirtti.

  ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ EKİBİNE TEŞEKKÜR

2005’yılından beri verdikleri mücadele ve özlemleri olduğunu kaydeden Kayışdağı Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin tesislerin kulübe kazandırılıp yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek; “Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye, Başkan yardımcılarımız Sayın Sadık Kayhan’a, Abdullah Der’e, Hüseyin Hışman’a, Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’ya, Park ve Bahçeler Müdürü İrfan Birinci’ye ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (16)

“SAHA HAZİNENİN,“YEŞİL ALAN” TAHSİSİ VE TİCARİ AMAÇLA KULLANILAMAZ ŞARTLI

Arazinin hazineye “yeşil alan” tahsisi ve ticari amaçla kullanılamaz şartlı terk edildiğini kaydeden Başkan Hüseyin Şahin, uzun bir mücadele sonunda müjdeli haberin geldiğini kaydederek; “Burası problemli bir araziydi. Başkanımız Battal İlgezdi alt taraftaki araziyi kendilerine tahsis edince, 19 dönümün üzerindeki bu alanın sahibi olan Fenerbahçe Spor Kulübü burayı hazineye terk etti. Parkları sadece yeşil alan olarak tanımlamak doğru değil. Bu alanı kullanan vatandaşların ihtiyaçlarının da karşılanacağı tesislerin yer alması gerekiyor. Bunlar olmazsa olmazıdır.  Sonunda bizim ısrarımız, Battal İlgezdi Başkanımızın sayesinde müjdeli haber geldi” diye konuştu.

BİZE TAHSİSLİ OLAN SAHANIN TAHSİSİ YENİLENİYOR

En sonunda sahalarının yapılacağı kararının verildiğini ifade eden Kayışdağı Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Şahin, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından alanın yeniden düzenleneceğini kaydederek; “Bu güne kadar bize tahsisli olan sahanın tahsisi belediyemiz tarafından Kayışdağı Spor Kulübü’ne yenilenecek. Bize tahsis edilen bu alanda Ataşehir’in diğer spor kulüpleri ile ortaklaşa neler yapabiliriz? Bunu araştırıyoruz. Bizim hedefimiz bu… Ataşehir Belediyemizin bayan futbol takımı, BAL Liginde oynayan Ataşehir Çamolukspor ve biz burada olacağız” dedi.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (2)

ÖNÜNE GELEN SPOR KULÜBÜ KURUYOR

Son zamanlarda her önüne gelenin spor kulübü kurmaya başladığının altını çizen Hüseyin Şahin, Ataşehir’deki kulüp sayısının 40’a yaklaştığının iddia edildiğini belirterek; “Biz futbol federasyonuna yazı yazdık. Amatör Spor Kulüpleri Birliği’nin onayı olmadan kulüp kurulamayacağı yazısını verdik. Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanımız Ekrem Köse’de bizim talebimizi dikkate alarak federasyona yazıyı gönderdi. Yeni kulüp kurmak isteyenlerin gelin mevcut kulüplerde görev alarak daha da güçlenmesini istiyoruz” dedi.

ATAŞEHİR’DEN BİR TAKIM LİGLERE…

Sancaktepe, Ümraniye, Üsküdar ilçelerinin takımlarının Türkiye Futbol 1, 2 , 3’cü liglerinde yer aldığını, kendilerinin de bunu istediğini kaydeden Başkan Şahin, belediyenin bir amatör kulübe vereceği destekle liglerde yer almasını sağlayabileceğinin altını çizerek; “Biz de Ataşehir’de bir takım oluşturalım. Örneğin Bal Ligindeki Çamoluk… Ataşehir’e sporcu kazandırmak için hep beraber çalışalım” diye konuştu.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (21)

AMAÇ, ATAŞEHİRLİ GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK

Amaçlarının insanları, Ataşehirli gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Şahin, sahayı sadece kendilerine ait olarak görmediklerini kaydederek; “Alanı korumak için verdiğimiz mücadeleyi halkımız biliyor. Bağımlı çocuklar burada vakit geçiren vatandaşlara huzur vermiyorlardı, parka ve ağaçlara zarar veriyorlardı. Biz bunlara sahip çıktık. Burası bizim malımız değil, halkımızın burası” dedi.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (23)

KİMSEDEN YARDIM ALMADIK

Bu güne kadar kimseden yardım almadıklarını, amatör kulüplere yardımı sırasında kendilerine de verilen malzeme dışında yardım almadıklarını kaydeden Şahin, “Milli Emlak 187 milyar ceza kesti ben ödedim. 47 milyar da ekstra ceza geldi, onu da ödedim. Belediyeye kiralarımı ödemişim. Ben hem belediyeye hem de Milli Emlak’a kira ödüyorum. Kuruyorlar bir kulüp sonra yardım diye belediyelerdeler. 10 tane sporcuya bakamayacaksan bu işi yapma…” şeklinde konuştu.

SENEYE FUTBOLDA TÜM, KARATE VE BOKS BRANŞTA FALLİYET

Başkan Hüseyin Şahin, tesislerin tamamlanması ile birlikte seneye Kayışdağı Spor’un; futbolda minik, mini minik, 13, 14, 15, 16, 17, 19, A kategorileri, Karate ve Boks branşlarında faaliyet göstereceklerini ifade etti.

atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (12)atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (14)atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (18)atasehir_huseyin_sahin_saha_kayisdagi (24)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.